A: Pioneers–Goldstar Tel Aviv 8:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / A: Pioneers–Goldstar Tel Aviv 8:2

23.4.2014

Kanadský tým Pioneers v prvním svém představení na letošním ročníku splnil roli favorita a porazil izraelské Goldstar Tel Aviv 8:2.


Zápis/Statistiky

Goldstar do utkání naskočili ve velkém stylu a kanadského favorita pořádně zaskočili. Už po sedmnácti sekundách hry utekl obraně Miller, prostřelil gólmana a poslal svůj tým do vedení. To bylo však ze strany celku z Tel Avivu na dlouhou dobu vše.

Pioneers dopřáli svému soupeři radost z vedení pouhou minutu. V čase 1:19 srovnal skóre zápasu Taylor a o třicet sekund později otočil stav zápasu Keith.

V první části už pak padaly góly pouze do branky Tel Avivu. Pioneers své vedení zásluhou Clarea, Jonese a znovu Ryana ještě třikrát navýšili a úvodní poločas vyhráli 5:1.

I po změně stran to byl kanadský tým, který na hřišti jasně dominoval. Už po minutě druhé části se prosmýkl kolem obránce Clare a zvýšil na 6:1. O pět minut později se trefil znovu Keith, který dovršil hattrick, a sedm minut před koncem zvýšil už na rozdíl sedmi gólů Waddington.

Goldstar se ve 26. minutě dočkali alespoň kosmetického snížení, když se prosadil Aloni. Žádný další gól už však přidat nestihli, a Pionners si tak připsali vysoké vítězství 8:2.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024