B: Custodes–Deutschland Adler 14:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / B: Custodes–Deutschland Adler 14:1

23.4.2014

Domácí Custodes s přehledem zvládli i svůj druhý zápas v základní skupině a vysoko porazili Deutschland Adler 14:1. Kanonádu radotínských řídil Jiří Loskot, který se blýskl čtyřmi góly, hattrick přidal Dominik Pešek.


Zápis/Statistiky

Základy k vysokému vítězství postavili Custodes hned v úvodu utkání. Neuplynula ani minuta a už se radotínské tribuny radovaly z prvního gólu, to když se přesnou střelou prosadil Novák. Po něm se dvakrát za sebou prosadil aktivní Pešek, nejprve vypálil k přední tyči, poté po krásné přihrávce pálil do odkryté klece - 3:0.

V sedmé minutě Kostka vybídl přesnou při přihrávkou přes celé hřiště ke skórování Hodaně, ten šel sám na německou branku a s přehledem proměnil. O minutu později navíc zvýšil Procházka. Tři minuty před přestávkou se po přečíslení trefil Výmola a po něm Loskot stanovil skóre úvodní části na 7:0 pro Custodes.

Úřadující šampioni pokračovali v gólových hodech i po změně stran. Už po 27 sekundách otevřel gólový účet druhé periody Loskot. A ten samý hráč o dvě minuty později dokonal hattrick. V devatenácté minutě zakulatil skóre Barák, jenž zvýšil už na 10:0.

Ve čtvrté minutě druhé části se gólu dočkal i Adler.  Ševcovic ze středu vypálil a trefil se přesně mezi betony brankáře Dominika Siky. Poté už však opět převzali iniciativu domácí. A svůj luxusní náskok ještě několikrát zvýšili. Postupně se trefili Loskok, jenž zaznamenal čtvrtou branku v utkání, Pešek, který završil hattrick, Moravec a Polách. Custodes tak s přehledem vyhráli i své druhé utkání a porazili Adler 14:1.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024