Bats Bratislava– Bundeswehr Lacrosse 5:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / Bats Bratislava– Bundeswehr Lacrosse 5:2

26.4.2014

V souboji o třinácté místo si to rozdali bratislavští Bats s Bundeswehr Lacrosse. Slovenský tým se nakonec radoval z vítězství 5:2.


Zápis/Statistiky

Bats se na první gól hodně nadřeli. Soupeře sice zamkli před jeho brankou, dlouho se však nedokázali prosadit. Prostřelit německého gólmana se podařilo až ve čtvrté minutě Thomayovi. Ten od levého mantinelu prošel až před branku a střelou na zadní tyč poslal svůj tým do vedení.

Ten samý hráč se zasloužil o slovenskou radost i podruhé, když v šesté minutě zvýšil na 2:0. Dvě minuty po něm navíc využil přesilovku Jeck. Ten byl na konci rychlé kombinace, u pravé tyče pohotově vypálil a poslal Bats do třígólového vdení.

Bundeswehru se ještě do přestávky podařilo snížit. To když se po pravé straně prohnal kolem obránce Heerdt, namířil si to přímo před branku a přízemní střelou nedal gólmanovi šanci. Šestnáct vteřin po změně stran navíc snížil na rozdíl jednoho gólu střelou k bližší tyči Broz.

Už o minutu později však Skokan přihrál na levou stranu volnému Gheorgheovi, ten měl dostatek času i prostoru, aby zamířil, a trefil se přesně. O poslední šance na obrat přišli Bundeswehr deset minut před koncem. A připravili se o ni sami. Gólman pokazil rozehrávku, nechtěně přihrál Thomayovi a ten pohodlně zakončil do odkryté branky.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024