F: Nova Scotia Privateers–LCC Wolves 14:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / F: Nova Scotia Privateers–LCC Wolves 14:0

23.4.2014

Wolves na úvod pouze dvoučlenné skupiny F nestačili na tým Nova Scotia Privateers. Radotínští mladíci podlehli favorizovanému kanadskému týmu 14:0.


Zápis/Statistiky

Privateers se dočkali prvního gólu ve čtvrté minutě, kdy se v přesilové hře přízemní střelou Parker. Záhy po inkasovaném gólu mohli Wolves srovnat. Rychlý brejk táhl Němec, místo přihrávky na volného spoluhráče se rozhodl sám zakončit a trefil pouze gólmana. Hned z následující akce se navíc trefil McShane, a zvýšil tak na 2:0.

V polovině deváté minuty se na středu uvolnil Parker a prudkou střelou o zem přidal svůj druhý gól v utkání. O minutu později se k míčku na pravé straně dostal kapitán Dunbar, namířil si to přímo na střed, přešel přes tři obránce a přidal čtvrtý gól Privateers.

Na začátku 14. minuty si radotínští mladíci vybrali pořádnou porci smůly. Po pohledné kombinaci nastřelili pouze břevno, od něj se navíc míček odrazil k Morrisovi, který šel sám na bránu a uzavřel skóre prvního poločasu na 5:0 pro Privateers.

A pro Wolves bylo ještě hůře. Během tří minut druhé části inkasovali další tři góly. Postupně se trefili Morris, Dunbar a Proulx.

Radotínští pak měli možnost alespoň kosmeticky upravit skóre při minutové přesilové hře. Skórovat však nedokázali ani v početní výhodě. Naopak střelecká šňůra Privateers pokračovala i nadále. Kanadský tým do konce zápasu stačil Wolves nasázet ještě šest gólů a radoval se z vítězství 14:0.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024