G: SK Lacrosse Jižní Město–Team EuroLaxCo 12:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / G: SK Lacrosse Jižní Město–Team EuroLaxCo 12:0

23.4.2014

Jižní Město vstoupilo do turnaje přesvědčivým výkonem a vysokým vítězstvím 12:0 nad týmem EuroLaxCo. Na rozkladu francouzského soupeře se čtyřmi góly podílel Jáchym Plecháček, hattrick zaznamenal Pavel Došlý.


Zápis/Statistiky

Pražané byli od samého začátku jasně aktivnějším celkem, na první gól si však museli počkat až do konce čtvrté minuty. To se dopustil obrovské chyby brankář francouzského týmu, který špatným výhozem daroval míček Došlému. Zkušený útočník Jižního Města naznačil střelu, ale místo toho vracejícího se gólmana ještě oběhl a pohodlně skóroval do prázdné branky.

Došlý tak odstartoval střeleckou smršť svého týmu. Francouzská obrana nedokázala čelit rychlým útokům a kombinacím Jižního Města a inkasovala jeden gól za druhým. Po trefách Plecháčka, Kreuza, Lavalleéa, Ondráčka a znovu Došlého si Pražané do přestávky zajistili vedení 6:0.

A stejným poměrem vyhrálo Jižní Město i druhou část. Ofenzivu řídila tradičně především dvojice Došlý – Plecháček. Prvně jmenovaný si připsal hattrick, druhý vstřelil dokonce góly čtyři.

Mužstvo z Lille se snažilo vstřelit alespoň čestný gól, příliš šancí si však nevytvořilo. Francouzi ohrožovali branku Jižního Města především střelami z dálky, s těmi si však v pohodě poradil gólman Malina. Pražané tak vyhráli jednoznačně 12:0.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024