Vienna Monarchs–Pioneers 1:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / Vienna Monarchs–Pioneers 1:6

26.4.2014

Pro Pioneers nebyl rakouský tým velkou překážkou . Vysokou výhrou 6:1 završili své účinkování na turnaji a umístili se na páté příčce.


Zápis/Statistiky

Minutu po úvodním hvizdu rozhodčí posadili Stechauner na dvě minuty za vražení zezadu. Když běžela druhá polovina trestu, Keith přihrál míček Taylorovi stojícímu u brány, a ten nemilosrdně zavěsil.

Druhý gól padnul rovněž v přesilovce Pioneers. Gólman si nejdřív připsal několik pěkných zákroků, na Taylorovu střelu z voleje ale neměl šanci dosáhnout.

Na konci osmé minuty se po kanadské střele míček zázračně odrazil od horní části násady Wilson hole, a ten tak bezděčně střelu vykryl.

Dvě minuty před koncem se před bránu Pioneers dostal Klaus Hauer a mohl snížit, ale zasáhl gólmanův hrudník. První gól Monarchs střílel až Richard Hauer při vídeňské přesilovce. Ze střední vzdálenosti přesně zamířil na vzdálenější růžek a snížil na 3:1.

Po necelé minutě druhého poločasu přidal čtvrtý gól Pionýrů St. Germain svojí dělovkou k tyči. Další branku střílel o šest minut později Keith, který prošel až k brankovišti a z natažené lakrosky poslal míč za gólmanova záda.

Dvě minuty před koncem Keith po Jonesově přihrávce rychle a přesně vypálil a korunoval vítězství Pioneers šestým gólem.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024