Bats Bratislava - Nova Scotia Privateers 3:9

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Bats Bratislava - Nova Scotia Privateers 3:9

25.4.2015

Úvodní zápas závěrečného dne 22. ročníku obstaral duel mezi bratislavskými Bats a kanadskými Privateers. Nova Scotia měla nad Slováky celý zápas převahu, vyhrála 9:3 a zahraje si o konečné třinácté místo.


 Zápis/Statistiky

Lépe se očividně vstávalo hráčům Privateers, kteří do zápasu vstoupili jednoznačně aktivněji. Neuplynula ještě ani minuta hry a kanadský tým už se radoval z vedení. Po pohledné individuální akci se prosadil Proulx.

Netopýři se probudili až v sedmé minutě. Jeck pěkně našel před brankou Střechu, ten pohotově vypálil přesně k tyči a vyrovnal na 1:1. To však bylo ze strany bratislavského týmu na dlouhou dobu vše. Naopak pálili Privateers. Minutu po gólu Střechy vrátil vedení na kanadské konto Parker a v třinácté minutě pak Proulx svým druhým kontem zvyšoval na 3:1.

Slováci těsně před přestávkou stačili ještě snížit. A znovu to byl Střecha, který dostal přihrávku od Engliše a pět vteřin před sirénou se přízemní střelou postaral o kontaktní gól.

Jenže ihned po přestávce Kanaďané znovu odskočili, už po 44 vteřinách se trefil Titchmarsh a dvě minuty po něm si z pravé strany před branku seběhl aktivní Proulx a střelou na zadní tyč dovršil hattrick. Privateers pak byli jednoznačně lepším týmem a to se promítlo také na skóre. V rozmezí tří minut se dvakrát v řadě prosadil Dunbar. Nejprve se před brankou nejrychleji zorientoval, zmocnil se odraženého míčku a lehce zasunul mezi betony, poté nehlídaný před brankou dostal přihrávku od Proulxe a sám před brankářem zvýšil už na 7:2.

Bats se dalšího gólu dočkali až pět minut před koncem. A stálo to za to. Jeck si zaběhl za branku, naznačil, že ji oběhne a zezadu pěkně nachytal gólmana Hannigana. Jenže tím také ukončil střelecký účet slovenského mužstva. Potom už pálili zase jen Kanaďané. Ve 27. minutě šel po rychlé přihrávce Fawsona od půlky sám na branku McIlhone a rychlým švihem se trefil k levé tyči. Konečnou podobu dal výsledku přesně půl minuty před koncem Taylor, který zvýšil na 9:3.

Nova Scotia Privateers si po obědě zahraje s Turku Titans o třinácté místo, Bratislavu čeká duel o konečné patnácté místo, v němž vyzve výběr Německa.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024