Helan Går Lacrosse - Glasgow Clydesiders 3:8

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Helan Går Lacrosse - Glasgow Clydesiders 3:8

25.4.2015

Švédský nováček nevyhrál ani jeden ze čtveřice utkání. Helan Gar Lacrosse své premiérové účinkování na radotínském memoriálu uzavřeli porážkou od Glasgow Clydesiders 3:8.


Zápis/Statistiky

Přitom Helan vstoupil do utkání lépe než soupeř. Už po dvaceti vteřinách hry utekl skotské obraně Käck, z pravé strany postupoval sám na branku a poslal svůj tým do vedení. Na začátku čtvrté minuty ale už bylo vyrovnáno. Foran pěknou přihrávkou vyzval k samostatnému nájezdu Witmer, ten nabídkou nepohrdl, parádně si pohrál s gólmanem a srovnal stav zápasu. Za minutu už bylo dokonce otočeno. A znovu u toho byl Witmer. Tentokrát na pravé straně naznačil přihrávku a místo toho vypálil k přední tyči. Zaskočený gólman nestihl reagovat – 2:1.

Helan ale ještě do přestávky stačili strhnout vedení zpět na svou stranu. Nejprve v deváté minutě vyrovnal Lind a dvě minuty před sirénou tvrdou střelou od čáry otočil skóre zápasu Eklund. Švédové tak šli do pauzy za vedení 3:2.

Druhá perioda ale patřila jednoznačně Clydesiders. Definitivní obrat skotského týmu nastartoval hodně kuriózní gól minutu po přestávce. Sinclair sice netrefil branku, míček se ale odrazil od zadního mantinelu do ruky dezorientovaného gólmana, který si ho srazil do branky.

Od té doby už Clydesiders na hřišti kralovali, švédské mužstvo totálně odešlo a do konce zápasu inkasovalo ještě pět gólů. Skotové tedy přetlačili Švédy zejména díky skvělé druhé části rozdílem 8:3.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024