O 3. místo/3rd Place Game: Green Gaels - Turku Titans 7:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / O 3. místo/3rd Place Game: Green Gaels - Turku Titans 7:0

23.4.2016

Zápas „zklamaných“ o třetí místo ovládl kanadský tým Green Gaels, který jednoznačně přehrál poměrem 7:0 jedno z největších překvapení turnaje finské Titány z Turku.


Výsledky/statistiky 

Před turnajem by nebylo o týmu, který by měl opanovat tento souboj, pochyb. Ale finský celek se dokázal prokousat až do semifinále, kde až do nájezdů potrápil kanadský Team Alberta. Green Gaels, jehož suverénní cestu memoriálem zastavil až domácí Radotín, ovšem nenechal nic náhodě a papírové předpoklady začal naplňovat od prvních minut.

Unavené Turku, i když se snažilo vzdorovat a čas od času zaútočit, se marně bránilo strojovým kombinacím „Zelených“. Kanaďané otevřeli skóre po 42 sekundách zásluhou Gavina Prouta, před vypršením pěti minut hry se prosadil Mike Blocho. A když před pauzou zvýšil po rychlé souhře Josh Gilray, bylo rozhodnuto.

V druhé části se duel o bronz změnil v exhibici, během níž si zaútočil a vystřelil i gólman Gaels Neil Roberts. Titány zachránil od většího debaklu výborně chytající Uusitalo. Přesto se do závěrečné sirény ještě prosadili dvakrát Goddard, Bergsma a Curran. Stanovili tak skóre na konečných 7:0.

   

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024