X2: Goldstar Tel Aviv – Deutschlend Adler 11:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / X2: Goldstar Tel Aviv – Deutschlend Adler 11:1

23.4.2016

Zatím největší kanonádu sobotního programu předvedli hráči Tel Avivu. Goldstar si snadno poradili s Adler a německý tým rozdrtili 11:1. Izraelský celek si tak po poledni zahraje se Clydesiders o konečné 13. místo.


Výsledek/Statistiky

Diváci si na první gól museli počkat až do závěru čtvrté minuty. Pak ovšem přebral přihrávku v rohu hřiště Bergman, protlačil se k brance a přízemní střelou k bližší tyči poslal Goldstar do vedení. V sedmé minutě Adler pykali za zdržování hry a izraelský celek početní výhodu dokázal rychle proměnit. Po dobře rozehrané kombinaci z dálky napřáhl Tracy a vymetl horní růžek branky.

Přesilovou hru ale o dvě minuty později dokázali proměnit také Adler. A byla to podobná situace. Tyacke na středu převzal přihrávku z rohu, rychle vypálil a jeho dalekonosná střela upravila skóre na 1:2.

Pět minut před koncem ale Goldstar opět uklidnil Bergman. Ten si zaběhl za branku, místo přihrávky ale zasekl, vrátil se kolem levé tyčky zpět a zaskočil dezorientovaného gólmana. Dvě minuty před pauzou navíc Schwartz z rohu přihrál na střed Bergmanovi, ten ještě prodloužil za sebe na Silberlichta, který sám před brankářem střelou o zem zajistil Tel Avivu přestávkové vedení 4:1.

Dvě minuty po změně stran otevřel gólový účet druhé půle Schwartz a o necelou minutu později využil parádní Kanskyho přihrávky za obranu Bergman, jenž dovršil hattrick a zvýšil už na 6:1 pro Goldstar.

V jednadvacáté minutě hrál Tel Aviv dvojnásobnou přesilovku a tu dokázal využít těsně před návratem dvou německých hráčů Tracy. O minutu později propadla německá obrana a na gólmana uháněli dva hráči. Schwartz vzal zakončení na sebe a proměnil. Za dvě minuty po něm rezignovaně působící defenziva Adler zapomněla i na Bialoskiho, který se sám před Sieversem rovněž nemýlil -  9:1.

Suverénní vedení Goldstar zakulatil na začátku 28. minuty Bernstein a tečku za gólovými hody Tel Avivu udělal minutu a půl před koncem Schwartz, který dovršil hattrick. Goldstar tedy porazili Adler vysoko 11:1.

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024