Z: Bundeswehr Lacrosse – Dublin Riggers

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / Z: Bundeswehr Lacrosse – Dublin Riggers

23.4.2016

Druhý ranní sobotní duel nabídl souboj mezi irskými Riggers a německým týmem Bundeswehr Lacrosse. Irové potvrdili, že na letošním šampionátu nejsou rozhodně do počtu. V dramatické koncovce zdolali svého německého soupeře těsným poměrem 6:5.


Zápis/statistiky

Riggers vykročili za vítězstvím rázným způsobem. Hned v 1. minutě se totiž prosadil Wichmann. Následně se hrál vyrovnaný souboj se šancemi na obou stranách. O vyrovnání se přesnou střelou postaral Heerdt. Zpět do vedení poslal irské Riggers McLaughlin. Při přestávce mezi periodami ale svítil na světelném ukazateli opět remízový stav, který zařídil druhou brankou Heerdt.

Jestliže v první části byly oba týmy, i přes množství šancí, neproduktivní. O té druhé se to tvrdit nedá. Riggers však byli vždy o krok napřed. Nejprve na začátku zvýšil na dvoubrankový rozdíl svoji druhou brankou McLaughlin. Brzy však snížil Sandlein. Po samostatné akci ale vrátil dvoubrankový náskok svému týmu O´Gorman.

 I na tento gól však Němci nalezli odpověď. Po přihrávce Freye završil hattrick Heerdt. Šest minut před koncem přinesla do irských řad klid branka Gibsona. Závěr zápasu zdramatizoval svým druhým gólem Frey, vyrovnat už se ale Bundsweheru nepodařilo. Irové tak letošní účinkování na Memoriálu Aleše Hřebenského ukončili výhrou a se svým vystoupením tak mohou být vcelku spokojeni. 

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024