(48) Finále: Megamen Boston – LCC Radotín 11:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2012 / Reportáže / (48) Finále: Megamen Boston – LCC Radotín 11:5

28.4.2012

Domácí LCC Radotín ve finále nestačili na tým Megamen Boston. Bostonští hru od druhé třetiny naprosto ovládli a vyhráli s přehledem 11:5, čímž se stali absolutním vítězem letošního Memoriálu Aleše Hřebeského, a to již potřetí!


Zápis/Statistiky | Video

Sedmnáct vteřin trvalo, než se tribuny poprvé rozjásaly – to Radek Skála vstřelil úvodní branku finále. Přesilovku Bostonu, která přišla záhy, Megamen nevyužili, zato krátce po ní vyrovnal Langan. Potom se ocitl sám před Sikovou bránou Wasik a Megamen se ujali vedení. Potter a Dube zvýšili na 4:1, ale pak se začli prosazovat opět hráči z Radotína.

Na 4:2 snížil Skála a pak střílel zdálky Pešek. Radotín nevyužil přesilovku a do konce třetiny nepadl gól ani do jedné brány. V poslední minutě byl vyloučen Plunkett a polovinu trestu si odnesl do druhé třetiny.

I zbytek přesilovky Megamen ubránili. Ve druhé minutě zdálky přesně namířil svou střelu Drumm a gól na 6:3 vstřelil Dube. Po čtyřech minutách hry šel Radotín nejdřív do čtyř, a po vyloučení Hodaně hrál dokonce dvojnásobné oslabení. Když první trest vypršel, skóroval Plunkett a stejný hráč zvyšoval na konci šesté minuty na 8:3. Devátý gól přišel vzápětí z lakrosky Dubea.

Radotínské útoky ne a ne vyústit v gól, střelcům se dařilo trefit přinejlepším Komerovu výstroj. Teprve šest vteřin před koncem třetiny prolomil smůlu Adam Kostka, který měl naopak trochu štěstí, když jeho střela našla cestu až za brankovou čáru. Poslední třetina začínala za stavu 9:4 ve prospěch Megamen Boston.

V poslední třetině nahradil Siku v radotínské bráně Říha. Než se nový gólman stihl rozkoukat, Plunkett zaokrouhlil na 10:4. Ve třetí minutě dal Dube jedenáctý gól Megamen a naděje LCC na zvrat v ději zápasu se začaly blížit bodu mrazu.

Diváky potěšil v páté minutě skokem zpoza brány a zavěšením Petr Poupě a stejně tak obecenstvo uvítalo tříminutový trest Price, který by byl mohl Radotínu pomoct. Z přesilovky ovšem gól nepadl, a to ani z velké šance Košťála, který běžel na samotného Komera.

Ve finále Memoriálu Aleše Hřebeského proto nad domácími LCC Radotín zvítězili Megamen Boston hladce v poměru 11:5.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024