(31) LQF1: TJ Malešice–LC Slavia Praha 3:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (31) LQF1: TJ Malešice–LC Slavia Praha 3:2

25.4.2013

Souboj dvou poražených týmů z osmifinále vyhrály Malešice. V dramatické bitvě dvou pražských celků si poradily se Slavií 3:2.


Zápis/Statistiky | Video

Na první gól nemuseli diváci čekat dlouho. Už na konci první minuty využil nedůsledné slávistické obrany Vít, který přízemní střelou poslal Malešice do vedení 1:0.

Slavia dokázala odpovědět ve čtvrté minutě, kdy přesnou ranou vyrovnal Marhoul. A červenobílí šli dokonce do vedení, když se pět minut před koncem první periody prosadil Brada. Slavia šla tedy do přestávky s vedením 2:1.

Do druhé půle naskočily lépe Malešice a hned po půl minutě hry se radovaly z vyrovnání. Střelou z pravé strany se prosadil Tolar. Záhy měly navíc šanci na obrat v zápasu, když byl na jednu minutu vyloučen Slávista Brada. Přesilovku Malešice sice proměnit nedokázaly, příliš mrzet je to ale nemuselo. Chvíli po vyrovnání sil na hřišti se totiž prosadil Beran - 3:2.

Drama pokračovalo i nadále. Slavia se vrhla do útoku, obránci Malešic jí však do velkých šancí příliš nepouštěli. Největší příležitost na vyrovnání měl ve dvanácté minutě Šamaj, který pěkně vypálil z pravé strany. Jeho tvrdou střelu však gólman dokázal vytěsnit vedle branky.

Slavia v závěru měla ještě výhodu tříminutové přesilovky, Malešice sice zatlačila, gól už však vstřelit nedokázala. Souboj dvou pražských týmů tedy vyhrály Malešice 3:2.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024