(39) X2: Deutschland Adler–Dublin Riggers 3:8

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2013 / Reportáže / (39) X2: Deutschland Adler–Dublin Riggers 3:8

26.4.2013

V utkání mezi irskými Riggers a německým Adlerem se rozhodovalo, kdo bude mít možnost hrát o deváté místo na turnaji. Němci předvedli slušný výkon, ale útoky Riggers byly účelnější stejně jako zákroky irského gólmana. O devátou příčku se tak poperou Irové, Deutschland Adler se pokusí vybojovat místo sedmé.


Zápis/Statistiky | Video

Skóre otevřel ve třetí minutě Gibson střelou zblízka. Krátce nato hrál Adler přesilovou hru.

Přesilovku strávili Němci v útočném pásmu, ale gólman Grant Moss svou svatyni bezchybně ubránil. Hned po skončení trestu poslal Gibson dlouhý pas na úplně volného Browna, který se nemýlil. Znovu Brown pak střelou zdálky zaskočil německého brankáře.

Zatímco němečtí útočníci na zakončení stále čekali, individuální akce Scotta přinesla třetí irskou branku. Prvním úspěšným střelcem Adleru byl teprve v desáté minutě Appel.

Pátý gól Riggers zavinil Werdt, který si nechal zablokovat přihrávku. Z následného irského útoku skóroval MacDonald.

Němec Flo Appel na začátku druhé periody prchl s míčkem a běžel sám na bránu, ale trefil jen brankářovu výstroj. Merjasch pak v páté minutě poslal jemnou, ale přesnou střelu do klece Riggers a Marshall ho následoval svojí trefou zdálky. Němci tak byli za stavu 5:3 zpátky ve hře.

Koncem druhé minuty se ocitnul MacDonald sám před brankářem, a ten na jeho střelu nedosáhnul.

Posledních pět minut zápasu bylo na co koukat. Útočilo se na obou stranách a dvakrát zvonila tyč. Dvě minuty před koncem využil chaosu před německou bránou Gibson, poslední gól na 8:3 na poslední chvíli zařídil MacDonald.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024