C: Green Gaels–LimeGreen Riggers 7:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / C: Green Gaels–LimeGreen Riggers 7:4

24.4.2014

Green Gaels vyhráli i svůj druhý zápas v turnaji. Kanadský favorit si i díky mnoha využitým přesilovkám poradil s LimeGreen Riggers a zvítězil 7:4.


Zápis/Statistiky

Gaels si hned v úvodu zápasu vytvořili velké množství šancí, Riggers však několikrát podržel skvěle chytající gólman Cregan. Toho Kanaďané dokázali překonat až v přesilové hře ve čtvrté minutě. Rozjeli kolotoč přihrávek a na jeho konci byl Trudeau. O dvě minuty později hráli další přesilovku, tentokrát dokonce dvojnásobnou, a i tu dokázali brzy proměnit, když se z levé strany trefil Bergsma – 2:0.

A Riggers dále dopláceli na zbytečná vyloučení. V osmé minutě sice další oslabení přežili, po vyrovnání sil na hřišti však nestačili zkonsolidovat obranu a volný Trudeau mohl celkem v klidu přidat svůj druhý gól v utkání. Tři minuty před koncem první části navíc Conroy povedenou zadovkou zajistil Green Gael přestávkové vedení 4:0.

A v podobném duchu se odvíjel i začátek druhé periody. Gaels hned v úvodu díky dvěma dalším gólům v přesilovkách Trudeaua a Bergsmy zvýšili o dvě branky. A když se ve 20. minutě prosadil i Conroy, vedl kanadský tým už 7:0.

Riggers pak ale zlepšili disciplínu a nenechávali se zbytečně vylučovat. To se jim vyplatilo a utkání dokázali ještě zdramatizovat. Prvního gólu se dočkali v čase 20:43, kdy po levé straně utekl Gibson a zamířil na zadní tyč.

Ve 25. minutě přidalo irské mužstvo další dva góly. Nejprve se prosadil Stewart a po něm podruhé Gibson. Ten samý hráč navíc dvě a půl minuty před koncem završil hattrick a snížil na rozdíl třech gólů. Víc už toho ale Riggers nestihli a s Green Gaels prohráli 4:7.     

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024