LQF3: Bundeswehr Lacrosse–Goldstar Tel Aviv 1:7

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / LQF3: Bundeswehr Lacrosse–Goldstar Tel Aviv 1:7

25.4.2014

Kromě jediného gólu v úvodu utkání se německému týmu nepodařilo skórovat. Oproti tomu Tel Avivští bez problémů přehrávali obranu Bundeswehru a s přesvědčivým vítězstvím 7:1 v kapse pokračují v bojích o deváté místo.


Zápis/Statistiky

Po dvou minutách zápasu poslal Wunderlich dělovku od čáry a jeho střela skončila za zády brankáře. Okamžitou odpovědí byla samostatná akce Millera, který si našel cestu mezi obránci a vyrovnal.

Na konci šesté minuty nedokázala německá obrana zneškodnit Silberlichta, který se dostal do střelecké pozice, a podařilo se mu překvapit gólmana Fuchse.

V jedenácté minutě se sám před brankářem ocitl Cherry a měl obrovskou šanci zvýšit izraelský náskok, ale Fuchs se tentokrát vyznamenal.

První přesilovka Tel Avivu málem skončila německou brankou, nebýt skvělého Leoneho zákroku betonem.

V závěru periody se týmy střídaly v útočných akcích, ale žádná z nich neskončila nebezpečnou střelou a ohrožením stavu 2:1 pro Tel Aviv.

Druhý poločas začal minutovou přesilovkou Bundeswehru kvůli trestu udělenému před poločasovým hvizdem, ale Němci si během ní šanci nevytvořili.

Ve třetí minutě hráči Bundeswehru špatně střídali, a při následném oslabení si navíc Siegel vysloužil minutový trest za podražení. Při přesilovce pět na tři dostal volný Silberlicht přihrávku a bezbranného brankáře ve skoku překonal. V šesté minutě zvýšil náskok Tel Avivu Aloni, na jehož ránu o zem gólman nedosáhnul.

Nebezpečný zákrok Broze potrestal rozhodčí dvouminutovým trestem a přesilovku po necelé minutě využil Freid. Stejný hráč běžel dvě minuty před koncem zápasu sám na bránu a svým gólem na 6:1 sebral Bundeswehru zbytky naděje na otočení skóre.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024