Turku Titans–SK Lacrosse Jižní Město 2:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2014 / Reportáže / Turku Titans–SK Lacrosse Jižní Město 2:6

26.4.2014

Chvíli se zdálo, že by Turku Titans mohli překvapit, ale ve druhé půlce už Jižní Město plně ukázalo svoji převahu a nad finským celkem zvítězili v zápase o sedmé místo v poměru 6 ku 4.


Zápis/Statistiky

Nulový stav vydržel dlouho. Diváci nejdřív viděli jen neuznanou branku Jižního Města a na druhé straně skvělý zákrok Čekala. Teprve v deváté minutě skóroval Aaltonen, jehož střela o zem prošla mezi betony pražského gólmana.

Druhou přesilovku Jižního Města v desáté minutě rychle využil Kytka a srovnal skóre. Brzy hráli Titans znovu v oslabení, tentokrát ji ale strávili s míčkem pod kontrolou a dokonce si vystřelili na českou bránu.

V první periodě vylučoval rozhodčí ještě jednou a znovu z finských řad. Došlý dostal příležitost rozeběhnout se sám na bránu a Uusitala prostřelil.

Během útoku Titans ve třetí minutě druhé půlky si dvakrát vystřelil Aaltonen, ale vyrovnat se mu nepodařilo.  V páté minutě zvolil Došlý místo dlouhé kombinace rychlou střelu ze střední vzdálenosti a zvýšil na 3:1.

Niemi se ve vlastním oslabení v osmé minutě dostal do brejku, ale Čekal se štěstím jeho střelu z nájezdu zpacifikoval.

V desáté minutě dostal Kreuz pěknou nahrávku od Bena Lavalleé a obránci mu dovolili vystřelit. Na 5:1 zvýšil Ondráček.

Ve dvanácté minutě běžel Němec směrem k finské bráně. Ucítil za sebou dorážejícího protihráče, proto raději vystřelil dřív a přidal šestou branku Jižního Města.

Útok Turku Titans o pár sekund později zužitkoval Helminen, který nečekaně vystřelil od čáry a snížil na 6:2. V samotném závěru utkání se na hřišti začaly projevovat emoce, ale skóre se již nepohnulo.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024