Green Gaels - Riggers 9:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Green Gaels - Riggers 9:1

23.4.2015

Skupinu G ovládli Green Gaels. Kanadský favorit podle předpokladů vyhrál i svůj druhý zápas na turnaji, když si s přehledem poradil s irskými Riggers 9:1.


Zápis/Statistiky

Dvojnásobní šampioni se zpočátku proti houževnatému soupeři nemohli prosadit. Přestože měli převahu, špatně se jim dostávalo před branku Riggers střeženou dobře chytajícím gólmanem Creganem.

Prolomit precizní irský obranný val se podařilo až v polovině sedmé minuty McDowallovi, který se trefil přesně k pravé tyči. A jako by tím protrhl i střelecké trápení celého svého týmu. Do konce první periody se po něm trefili ještě Goddard, Watt a svou druhou trefu přidal McDowall.

I po přestávce byli Gaels lepším týmem, více drželi míček a byli v tlaku. To bránící se Riggers spoléhali na rychlé protiútoky a z brejů také několikrát vážně zahrozili. Jako první se ale v druhé části znovu prosadili Gaels. Byl to znovu McDowall, který na levé straně hřiště oklamal obránce a pohotovou střelou završil hattrick.

Poté už se konečně dostala řada také na Riggers. Gibson mantinelu přešel přes soupeře, namířil si to rovnou k brance a pohlednou individuální akci završil gólem na 1:5. To bylo ale ze strany irského mužstva po hříchu vše, žádný další zásah už Gaels nedovolili. A byli to naopak oni, kdo ještě několikrát zvýšil.

Do bezprostřední blízkosti branky se však příliš nedostávali a tak těžili ze střel z dálky. Po dalekonosných pokusech se prosadili nejprve Hesson a nedlouho po něm i čtyřgólový střelec zápasu McDowall. Poté se hezkou akcí s gólovým koncem blýskl Goddard a konečnou podobu výsledku určil pět vteřin před koncem Collins.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024