Riggers - London Knights 4:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Riggers - London Knights 4:1

25.4.2015

Dublin Riggers si do své irské domoviny odvezou diplom za jedenácté místo. V souboji dvou ostrovních týmů porazili London Knights 4:1.


Zápis/Statistiky

Riggers si vítězství zajistili už v první periodě, ze které si odnesli náskok 4:0. Vedení se ujali v polovině čtvrté minuty, když využili přesilovou hru. Patterson nahrál na pravou stranu Boylanovi a ten z velkého úhlu našel skulinku u zadní tyče.

Po pěti minutách se ve středu uvolnil O´Brien, mohutně napřáhl a přízemní střelou propálil gólmana Bonea. Minutu po něm se se štěstím ujala také rybička Patterson, kterou brankář sice přečetl, ale míček za jeho nohama stejně doskákal za brankovou čáru. Gólovou tečku za první částí udělal v jedenácté minutě FunkenHauser, který se prosadil křižnou střelou ke vzdálenější tyči.

Hráči Riggers už by se o poločase nejspíš nejraději viděli ve sprše, protože po pauze na hřiště nastoupil opticky naprosto jiný tým. Aktivita a neúnavné útočení z první části byly tatam. A hned na začátku druhé periody mohli Knights snížit, k dispozici měli přesilovou hru. I přes několik dobrých šancí však gólmana Cregana překonat nedokázali. To se povedlo až po vyrovnání sil na hřišti, v devatenácté minutě z dálky napřáhl Arthur a Cregan poprvé kapituloval.

V celé druhé části byli Angličané jasně aktivnějším a nebezpečnějším týmem. Jenže se jim vůbec nedařilo ve finální fázi. Stříleli buď mimo branku, nebo jejich pokusy dokázal zneškodnit Cregan. Dalšího gólu, který by utkání zdramatizoval, se Knights už nedočkali. Riggers tedy zvítězili 4:1 a radují se z konečného jedenáctého místa.  

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024