Team Germany - Bats Bratislava 6:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Team Germany - Bats Bratislava 6:4

25.4.2015

Celkové patnácté místo urval výběr Německa. Ve vyrovnaném a dramatickém zápase porazil bratislavské Bats 6:4. Na Slovenský tým tak zbyla konečná šestnáctá příčka.


Zápis/Statistiky

Oboustranně opatrný úvod tak trochu zavánějící lakrosovou nudou uťal po třech minutách hry Merjasch. Ten prošel mezi dvojicí obránců, dostal se až před branku a poradil si i s gólmanem. Bats se pak hrnuli do útoku, soupeře tlačili a kombinovali před jeho brankou. Jenže v šesté minutě našel dvířka od otevřené slovenské obrany Herzberg, který svůj úprk přes celé hřiště zakončil přesnou střelou k pravé tyči.

Bratislava se dočkala až těsně před přestávkou. A během dvou posledních minut první periody dokázala rovnou vyrovnat. V čase 13:29 Thomay vypálil z dálky, gólman jeho nemastnou střelu nedokázal udržet a míček se došoural za brankovou čáru. Třináct vteřin před koncem zase brankář dalekonosnou střelu vyrazil před sebe, kde číhal Střecha a pohotově dorazil do branky.

Stejně jako závěr první periody patřil Slovákům, úvod té druhé zase měli v režii jednoznačně Němci. Po dvou minutách Merjasch nahrál před branku Kuhlemannovi a ten pohotově zamířil mezi betony. Necelou minutu po něm navíc na dvougólové vedení zvýšil z podobné situace Brandenburger.

Bats však rozhodně nehodlali složit zbraně. A v následujících pěti minutách dokázali znova vyrovnat. Nejprve byl na konci pohledné kombinace Thomay a v šestadvacáté minutě se trefil i Engliš. Slovákům ale radost dlouho nevydržela. Tři minuty před koncem po pěkné individuální akci vrátil vedení na stranu německého týmu Shea.

Bratislava pak opět usilovala o srovnání, do třetice už se jí to však nepodařilo. Veškeré slovenské vyhlídky na vyrovnání pohřbil půl minuty před koncem Merjasch, který skrytou střelou z pravé strany stanovil konečné skóre 6:4. Německý výběr tedy po vyrovnané bitvě urvali konečné patnácté místo, Bats skončili o jednu příčku hůře.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024