Tel Aviv Lacrosse - Istanbul Sultans 8:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Tel Aviv Lacrosse - Istanbul Sultans 8:2

25.4.2015

Na programu měl být původně zápas dvou poražených čtvrtfinalistů Tel Avivu a Istanbulu Sultans. Jenže místo izraelského týmu nakonec proti Turkům nastoupilo nově poskládané mužstvo Prague Sports. A zápas vyhrálo jednoznačně 8:2.


Zápis/Statistiky

Do zápasu lépe vstoupili istanbulští Sultáni. Po dvou minutách v přesilové hře postupovali dva na jediného obránce, Duncan nahrál na pravou stranu Weissovi a ten sám před brankářem nezaváhal. Jenže na slibný začátek turecký tým v dalším průběhu vůbec nenavázal a inkasoval jeden gól za druhým. Do přestávky Prague Sports nedůrazné obraně Sultans nasázeli čtyři góly.

V druhé periodě pak Turci naprosto odešli. Hráči Prague Sport si na hřišti dělali takřka cokoliv, co si usmyslili. A jednoznačná převaha se promítla také na světelné tabuli. Ve dvacáté minutě utkání už na ukazateli svítil stav 7:1.

Vyčpělí Sultans si alespoň trošku spravili náladu tři minuty před koncem. Shaw našel přihrávkou přes celou šířku hřiště Weisse, ten bez přípravy vypálil a nachytal gólmana, který se nestačil přesunout od jedné tyče k druhé. Poslední slovo v jednoznačném zápase měli stylově zase hráči Prague Sport, kteří minutu a půl před koncem zvýšili na konečných 8:2.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024