Tel Aviv Lacrosse - SK Lacrosse Jižní Město 3:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2015 / Reportáže / Tel Aviv Lacrosse - SK Lacrosse Jižní Město 3:4

25.4.2015

V zápase o 5. místo se místo Tel Avivu opět představil tým Prague Sports. Stejně jako předchozí semifinále, tak i v tomto utkání musely rozhodnout samostatné nájezdy. V nich bylo úspěšnější Jižní Město, které proměnilo dva nájezdy ze tří. Prague Sports se trefil pouze jednou.


Zápis/statistiky

Úvod utkání byl bez větších šancí. Prvních vzruch přinesl v 7. minutě zákrok jihoměstského Petrdlíka, za který byl tento hráč potrestán trestem do konce zápasu. Ve 12. minutě se Prague Sports ujal vedení dokonce ve dvojnásobném oslabení brankou mezi ruku a tělo jihoměstského brankáře. Brzy bylo ale vyrovnáno. Střelcem vyrovnávací branky se stal Došlý. Čtyřiadvacet vteřin před koncem první části zúročil jihoměstský tlak Pecháček a poslal svůj tým do vedení.

Také ve druhé části bylo Jižní Město o něco lepším týmem. Prague Sports spoléhal na rychlé útoky. Po jednom z nich se mu podařilo šest a půl minuty před koncem snížit. Do vedení se tento tým, jež nahradil izraelský Tel Aviv dostal dvě minuty před koncem, avšak podobně jako v předchozím zápase Custodes, výhru neslavil. Půl minuty před koncem základní hrací doby si totiž vynutil nájezdy Jan Kadeřábek.  

Z pátého místa se nakonec radovali Jihoměšťští, kteří proměnili oba dva své nájezdy. Prague Sports se trefil pouze jednou. Rozhodující samostatný nájezd proměnil Jáchym Plecháček.

Sekce: Reportáže   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024