F: SK Lacrosse Jižní Město – Deutschland Adler 8:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / F: SK Lacrosse Jižní Město – Deutschland Adler 8:3

20.4.2016

Hráči Jižního Města zvládli vstup do turnaje výborně, když v zápase bohatém na góly porazili německý Adler 8:3. Hned třemi brankami zazářil Karel Schaffner.


Výsledky/statistiky

Neuplynula ještě ani minuta z herní půlhodiny a Jižní Město vedlo 1:0. Jako první se do střelecké listiny zapsal Pavel Křehlík. Začátky utkání během středy dost napovídaly o dalším průběhu jednotlivých zápasů. Tentokrát na rychlé vedení dokázal ještě soupeř zareagovat. Německý tým brzy srovnal stav duelu. Beckovu přihrávku zleva využil Thorben Fiswick.

Zaskočeným Pražanům chvíli trvalo, než vrátili vedení zpět na svou stranu. Povedlo se jim to až v šesté minutě. Ben Lavalle si vyběhl z rohu do dobré palebné pozice, přičemž mířil přesně. Míček skončil přesně tam, kde si domácí fanoušci přáli. Tedy v síti. Na další domácí zásah si ale museli počkat. Svou první branku vsítil Schaffner po desíti minutách hry, čímž načal svůj bohatý brankový účet - 3:1.

Po přestávce se Fiswickovi podařilo ještě snížit a dostat Adler na dostřel. Ani ne za minutu nato ale skóroval Kadeřábek, který zkušeně poslal balonek z levé strany na vzdálenější tyč – 4:2. Němci ještě nastřelili břevno. To bylo ale od německého celku vše, na co se proti Jižnímu Městu zmohl. Pražané začali svého soka přehrávat. Grézl našel volného Schaffnera, který si proti Sieversovi tváří v tvář věděl rady. Na čtyřbrankový rozdíl ve skóre navýšil osamocený Kadeřábek.

Adler sice zkorigoval na 6:3 zásluhou Merjascha. Utkání se přesto dohrávalo v režii Jižního Města. Schaffner nejdříve zkompletoval hattrick hezkým gólem necelé tři minuty před koncem, když si poposkočil a přes obránce vyslal razantní střelu mezi brankářovy betony. Gólový účet uzavřel Michal Kompas po Plecháčkově asistenci.  

 

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024