(10) E: London Knights – Adler Lacrosse 5:6 SN

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (10) E: London Knights – Adler Lacrosse 5:6 SN

26.4.2017

O divoké výsledky a dotažení nepříznivého stavu není na letošním Memoriálu Aleše Hřebeského nouze. Platilo to i pro utkání mezi německým týmem Adler Lacrosse a anglickým London Knights. I když Němci vedli již o tři branky, z vítězství se ale neradovali. Hřát je tak může bod navíc za vítězství v samostatných nájezdech.


Výsledek/statistiky
 
Pro Adler Lacrosse se jednalo již o druhé utkání, po obdrženém debaklu od favorita skupiny Green Gaels si proti londýnským Rytířům jistě chtěli spravit chuť. A hned od úvodu se jim to dařilo. Již ve 3. minutě se totiž chytrou tečí prosadil Plunkett. Rytíři však odpověděli dvěma brzkými góly, jejichž autorem byl Walker. Při první brance se trefil z levé strany přesně mezi nohy brankáře Řezáče, druhý gól padl po velmi pěkné sólové akci.
 
Vyrovnat se Orlům podařilo v 10. minutě. McIntosh se dostal až před londýnského brankáře a s přehledem zakončil. Závěrečná pětiminutovka první půle patřila německým hráčům. Nejprve Merjasch procedil svoji střelu mezi betony brankáře Price. Následně Rytíři neproměnili rychlý brejky a Orli z protiútoku trestali. Čtyřiapadesát vteřin před koncem první části se totiž prosadil po sólové akci Jalvanti.
Když v 18. minutě zvýšil hráč Adler Lacrosse Lipton v přesilové hře, zdálo se, že Němci dokráčí k pohodlnému vítězství, které třeba ještě navýší. Avšak Buchanan nejprve snížil, poté Holmes dostal svůj tým na dostřel soupeři. Závěrečných šest minut tak bylo velmi zajímavých.
 
Minutu a půl před koncem vyrovnal Buchanan a dokonale smazal tříbrankový náskok. V hektickém závěru už se nepodařilo ani jednomu z týmu skórovat, a tak se oba soupeři rozešli smírně. V následných samostatných nájezdech byli úspěšnější Orli, kteří oba dva proměnili, zatímco Rytíři ani jednou úspěšní nebyli. 

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024