(46) QF2: Goldstar Tel Aviv – Bats Bratislava 7:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (46) QF2: Goldstar Tel Aviv – Bats Bratislava 7:4

27.4.2018

Druhou vstupenku do semifinále vybojovali hráči Goldstar Tel Aviv. Izraelský tým porazil sympaticky hrající Bratislavu 7:4. O postup do finále si to Goldstar rozdají večer proti Albertě Warriors.


Výsledek/statistiky

Lépe do utkání vstoupili Bats a odměnou za větší úvodní aktivitu jim byl vedoucí gól. Po minutě hry našel Engliš přesným pasem Černáka a ten stačil před dotírajícím obráncem vypálit mimo dosah gólmana Browna. Pak se ale do útočení vrhl také Tel Aviv. Pargh  zavezl míček do útočné třetiny, nahrál na levou stranu Bar Davidovi a ten přesnou střelou srovnal skóre zápasu na 1:1.

Goldstar znovu přitlačili Netopýry před jejich branku. Culp předal míček napravo od sebe na Huntera, a ten přízemní střelou otočil skóre ve prospěch izraelského mančaftu. Ve dvanácté minutě se navíc na pravé straně uvolnil přes obránce Bergman a krásnou střelou do levého horního růžku zvýšil na 3:1. Ten samý hráč si ještě v téže minutě po přečíslení počkal na přihrávku Morana, který předtím přesprintoval dva obránce a vybídl Bergmana ke snadnému skórování do odkryté branky. Tel Aviv šel tak do přestávky s vedením 4:1.

Stejně jako do první částí také do té druhé daleko lépe naskočili slovenští hráči. Minutu po změně stran vybojoval Engliš míček u mantinelu, rychle ho přihrál na Fischera a ten se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Jenže na něj dokázal zareagovat Menninger, který využil nahrávku Silberlichta a vrátil Tel Avivu čtyřbrankové vedení.

Pět minut před koncem dal naději Netopýrům Engliš. Ten dostal přihrávku na pravou stranu a znovu snížil. Když navíc necelou minutu po něm předvedl krásnou individuální akci Weiss, bylo to už jen o dva góly. Slovenský útočník se protáhl podél mantinelu, drze si to namířil přímo před branku a tísněn třemi obránci dokázal propálit gólmana Browna.

Najednou to bylo už jen o dva góly a Bratislava se dál hnala do útoku. Vytvořila si další příležitosti ke skórování, proti byl však dobře chytající gólman Brown. Veškeré drama přesně minutu před koncem odvrátil Hunter, jenž na druhé straně tvrdou ranou zmrazil naděje Bats. Tel Aviv tak v dramatickém utkání vyhrál 7:4 a zajistil si postup mezi nejlepší čtveřici týmů. 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024