O 9. místo/9th Place Game: Vienna Monarchs – Pioneers 1:9

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / O 9. místo/9th Place Game: Vienna Monarchs – Pioneers 1:9

23.4.2016

Úřadující mistr z loňského ročníku se letos musí spokojit s devátým místem. Pioneers si v souboji o konečné umístění jednoznačně poradili s Viennou Monarchs, kterou přejeli 9:1.


Výsledek/Statistiky

Pioneers začali plnit roli favorita hned na začátku utkání. Už po padesáti vteřinách poslal úřadující šampiony do vedení Larson, který využil vtipnou přihrávku Frehlicka a poslal kanadský tým do vedení. Pioneers byli i nadále aktivnější a jasně diktovali tempo zápasu, to Monarchs příliš příležitostí ke vstřelení gólu neměli.

Na začátku deváté minuty už to bylo o dva góly. V roli nahrávajícího byl opět Frehlick, který tentokrát vybídl ke skórování Weisse a ten z pravé strany ihned vypálil a našel skulinku mezi gólmanem a přední tyčkou. Dvě minuty před pauzou uzavřel gólový účet první půle opět Larson, jenž se tentokrát prosadil přízemní střelou z dálky.   

Brzy po zahájení druhé periody skóroval přízemní střelou Sim. Rakušané se však nevzdávali. Po rychlém kontru snížil na rozdíl tří branek Oulehla. Zkušenější Pioneers však postupem času začali plně ovládat hru. V rozmezí tři minut skóroval Clare, Frehlick a Liptrot.

Zejména Rossu Frehlickovi se zápas o konečné 7. místo povedl. Hráč Pioneers jednu branku sám vstřelil a na šest dalších přihrá. V úplném závěru dokončil demolici nešťastných vídeňských hráčů dalšími dvěma trefami Clare.   

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024