QF2: Nova Scotia Privateers - Alberta Lacrosse (CAN) 3:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / QF2: Nova Scotia Privateers - Alberta Lacrosse (CAN) 3:6

22.4.2016

Druhé čtvrtfinále nabídlo velmi zajímavý duel mezi dvěma kanadskými týmy. Štika základní skupiny Alberta nezaváhala ani v tomto utkání. I když v průběhu prohrávala již 0:2, dokázala nakonec zápas otočit a radovat se z výhry 6:4.


Zápis/statistiky

Druhé čtvrtfinále nabídlo velmi zajímavý duel mezi dvěma kanadskými týmy. Štika základní skupiny Alberta nezaváhala ani v tomto utkání. I když v průběhu prohrávala již 0:2, dokázala nakonec zápas otočit a radovat se z výhry 6:3.

Hned ve 3. minutě se Nova Scotia dostala do vedení. V přesilové hře propálil klubko hráčů Parker. Zatím stoprocentní Alberta následně inkasovala další branku. Goguen se prodral až před brankoviště a zakončil nadmíru přesně.

Hráči Alberty dlouho nemohli najít recept na Privateers. Podařilo se jim to až v 6. minutě, kdy Wilhelm uvolnil Hansen a ten překvapil brankáře Privateers rychlou střelou mezi nohy. Tato branka dodala Albertě sebevědomí. Vyrovnat se jí podařilo až ve 12.minutě,kdy se z pravé strany prosadil Bourret. O chvilku později se nováčkovi tohoto turnaje podařil perfektní obrat. Kombinaci v přesilové hře zakončoval Vawter. To však nebyla poslední branka úvodní periody. Dvě vteřiny před klaksonem se v závaru nejlépe orientoval Hansen a rozpoutal na své střídačce ohromnou radost.

Vedení Alberty ve druhé části navýšil Pelis, jemuž stačilo pouhých dvanáct vteřin. Privateers dostal zpět do zápasu Mcllhone po přesné střele. I přes zvýšené úsilí však Nova Scotia narážela na velmi dobrého brankáře Alberty Hannigana. Naopak jeden povedený útok stačil Albertě k zvýšení skóre. Ve 26. minutě slavila úspěch dorážka Hansen, který tak završil hattrick. Privatters následně vložili všechny své síly do útoku. Na zvrat v utkání ale nedosáhli. 

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024