(18) E: Green Gaels – London Knights 10:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (18) E: Green Gaels – London Knights 10:1

27.4.2017

Suverénními vítězi základní skupiny E se stali hráči Green Gaels. Kanaďané po středečním vítězství 10:0 nad Adler Lacrosse nezaváhali ani ve svém druhém vystoupení na turnaji a desítku tentokrát nadělili London Knights, které porazili 10:1. Angličané po druhé porážce naopak obsadili v základní skupině poslední místo.


Výsledek/Statistiky

Obrana Knights zaspala hned v samém úvodu zápasu, zapomněla na Kaminskiho ,ten naprosto sám prošel po levé straně až k brance a s přehledem poslal Green Gaels už po necelé půl minutě hry do vedení. Ve čtvrté minutě zvýšil Prout, který prošel středem hřiště, vyhnul se obránci a propálil gólmana Price. O necelou minutu po něm už to bylo o tři góly, když si velice důrazně počínal na hranici brankoviště Petschening, prosadil hned ke třem dorážkám a napotřetí se mu podařilo zasunout míček za Price.

Poté se do několika nebezpečných šancí dostali také Knights, soupeře dokázali zatlačit, ale na gólmana Robertse nevyzráli. A tak góly padaly opět na druhé straně. Na začátku sedmé minuty se na levé straně protlačil přes obránce Robertson a přízemní střelou zamířil přesně ke vzdálenější tyči, v deváté minutě pak přidal pátou branku McFarlane.

Velkou šanci měl Londýn v závěru první periody, když šel do dlouhé přesilovky 5 na 3 po dvojnásobném tříminutovém trestu pro Loysta, jenž vyfasoval i trest do konce utkání. Početní výhoda přece jen vedla ke zkorigování skóre, když se minutu před přestávkou ujala dalekonosná střela Arthura.

Po přestávce už se však měnilo skóre opět pouze ve prospěch Green Gaels. Hned po dvanácti vteřinách druhé části se po pravé straně protáhl kolem obránce Holbrough a křižnou střelou zvýšil znovu na rozdíl pěti gólů. Dalšího okénka v anglické obraně využil Robertson, který po dlouhé přihrávce Holbrougha uháněl od poloviny hřiště sám na branku a zvýšil už na 7:1.

Angličané se snažili ještě alespoň zkorigovat vývoj utkání, gólman Roberts však odmítal podruhé v zápase inkasovat. Při útočné snaze naopak Knights zapomínali na zadní vrátka, čehož v rychlých protiútocích a přečísleních dokázali Green Gaels ještě celkem třikrát využít. Postupně se trefili Sloan, Bergsma a Prout, kteří zakulatili výsledek a potvrdili vítězství kanadského celku 10:1.  

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024