(19) C: Megamen – Goldstar Tel Aviv 6:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (19) C: Megamen – Goldstar Tel Aviv 6:3

27.4.2017

Američtí Megameni ve včerejším zápase příliš nepřesvědčili, přesto si v souboji s Bundeswehrem připsali tři body. Izraelský tým z Tel Avivu porazil stejného soupeře navlas stejným rozdílem i výsledkem, tedy 5:4. Dnes se dal tedy očekávat vyrovnaný zápas. V něm však Tel Aviv téměř po celou dobu tahal za kratší konec pomyslného provazu, prohrál a musel se spokojit s druhým místem ve své skupině C.


Výsledek/statistiky
 
Hned ve třetí minutě se chopil míčku hráč Megamenů Murphy a pěknou táhlou střelou zaskočil brankáře Copelanda. Tentýž hráč se prosadil také při svém dalším střídání, když svým pokusem ze středu hřiště podruhé našel recept na brankáře izraelského týmu.
 
Megamen byl v první části úvodního poločasu přesnější, což dokumentovala také velmi pěkná akce, při které Murphy našel před brankou syna trenéra Megamenů Cerina juniora, který překonal roztaženého gólmana Copelanda. Izraelští hráči se však nevzdávali. Kruter využil početní výhodu a Tel Aviv byl zpět ve hře. Ba co více, o chvíli později namířil Mickelson svoji střelu kolem Evansovy ruky do sítě a Goldstar byl na dostřel.
 
Poslední slovo měli v první půli hráči z Bostonu, kteří přetavili v gól, když své sólo proměnil dvacet vteřin před koncem první periody Jašek a rozpoutal velkou radost na straně hráčů v bílých dresech. Velkou zásluhu na této brance má Jaškův spoluhráč James Blocho, který ho pěknou přihrávkou do sóla vyzval.
I ve druhé půli pokračoval zápas, při kterém se bojovalo snad o každý metr hřiště. Skupinku fanoušků Tel Avivu rozjásal Hopper, který si naskočil před Evanse a mířil nadmíru přesně. Poté se musel blýsknout brankář izraelského týmu Copeland, který si poradil s několika ošemetnými šancemi bostonských Megamenů.
 
Američané si ale stále udržovali svůj dvoubrankový náskok, to když Mike Blochem rozestoupila obrana Tel Avivu a rychlík bostonského týmu tvrdou střelou pokořil Copelanda. Následně využil odraz od mantinelu Castle, který před prázdnou částí branky nemohl nabídnutou šancí pohrdnout. Megameni si díky tomuto gólu připsali druhou využitou početní výhodu v tomto utkání.
 

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024