(22) EF1: Nova Scotia Privateers – Goldstar Tel Aviv 2:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (22) EF1: Nova Scotia Privateers – Goldstar Tel Aviv 2:5

27.4.2017

První osmifinálový duel spojil cesty týmům Nova Scotia Privateers a Goldstar Tel Aviv. Po dramatické bitvě zvítězili Goldstar 5:2 a jako první si zajistili vstupenku mezi nejlepších osm mužstev turnaje.


Výsledek/Statistiky

Daleko lépe do zápasu vstoupili hráči Tel Avivu. Už po minutě hry využil úvodní tlak Bergman, jenž se z pravé strany prosadil přes obránce, dostal se až na dostřel branky a křižnou střelou otevřel gólový účet utkání. Ještě větší důvod k radosti měli Goldstar v sedmé minutě, kdy Mickelson našel před brankou volného Shirese a ten pohotově zvýšil na 2:0. Šance se potom střídaly na obou stranách, gólmani však další změnu skóre odmítli a do poločasu už další branka nepadla.

Tři minuty po přestávce se obrovské chyby na polovině hřiště dopustil Simpson, který místo přihrávky zkoušel obejít Flapana, jenže ztratil míček a poslal útočníka Tel Avivu do samostatného úniku na branku. Flapan si tváří v tvář s gólmanem Hanniganem poradil a zvýšil na 3:0. O dvě minuty později navíc předvedl příkladný důraz Mickelson, který nejprve vystřelil, poté se ve skrumáži hráčů před brankou znovu prodral k míčku a pohotově dorazil mezi gólmanovy betony.  

Nova Scotia rázem musela dohánět čtyřgólové manko. Pět minut před koncem vykřesal Privateers naději Quigley. Ten během přesilové hry dostal přihrávku Parkera a z levé strany pohotově doklepl do odkryté sítě. Hned záhy se navíc od čáry tvrdou ranou trefil MacDonald a snížil na rozdíl dvou gólů.  

Dvě minuty před koncem ale kanadský nápor za vyrovnáním utnul Hopper, který měl dostatek času a prostoru, aby před brankovištěm rozhýbal gólmana a zasunul do odkryté části branky. Privateers pak zkoušeli ještě hru bez brankáře, utkání už ale zvrátit nedokázali a podlehli 2:5. Tel Aviv se tak jako první mohl radovat z postupu do čtvrtfinále.

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024