(24) EF3: LC Custodes – Istanbul Sultans 14:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (24) EF3: LC Custodes – Istanbul Sultans 14:4

27.4.2017

Naprosto jasnou záležitostí se stalo osmifinálové utkání, ve kterém domácí Custodes vyzvali Sultány z Istanbulu. Hned od prvních minut nenechali Radotínští nikoho na pochybách, kdo že postoupí do čtvrtfinále. Po krásných akcích stříleli jednu branku za druhou a naprosto zaslouženě dokráčeli k zaslouženému vítězsví.


Výsledek/statistiky
 
Brankostroj domácího týmu načal ve 4. minutě Skála, kterého našel přesnou přihrávkou Procházka. Za dalších dvaačtyřicet vteřin vstřelila svoji branku na Memoriálu opora radotínského týmu Pešek. Sultáni marně nacházeli okénka v bezchybné obraně Custodes. Naopak v pohodě hrající domácí stříleli jednu branku za druhou a nakonec se radovali z drtivého vítězství 14:4.
 
Po Hodaňově přihrávce přidal třetí gól Výmola. Na čtvrtou branku početná návštěva nemusela dlouho čekat. Loskot našel Peška, který přidal svůj druhý zásah v utkání. Podruhé se trefil také o minutu později zatím nejproduktivnější hráč celého Memoriálu Skála. Již na 6:0 zvyšoval Pešek, který zároveň zapsal hattrick. Chvíli po něm se do listinu střelců dostal také Loskot, který proměnil svůj samostatný únik. V závěru prvního poločasu využili domácí dvakrát přesilovou hru.
 
Nejprve po přihrávce Peška docílil hattricku Skála. Poté prvně jmenovaný si naběhl k levé tyči a po velice pěkné kombinaci vstřelil devátou branku svého týmu.
 
Gólové hody domácích Custodes pokračovaly i ve druhé půli. Nejprve přidal svoji pátou branku v zápase Dominik Pešek. Následně kanonýr Skála si bravurně poradil se svým samostatným únikem a střelou k levé tyči vstřelil jedenáctý gól radotínského týmu.
 
Chvíli poté si Sultáni vyžádali oddechový čas. Zatímco útoky istanbulských Sultánů se často potýkaly s nepřesnostmi, radotínští Custodes své fanoušky bavili. Chytrá Peškova střela zahřála u srdce, avšak míček v brance neskončil. Následně také Sultáni neproměnili samostatný únik. 
 
Prvního úspěchu se Sultáni dočkali ve 24. minutě, kdy se z pravé strany trefil Wellington. Následně menší koncentrovanosti domácích hráčů využil MacDonald a během pětatřiceti vteřin vstřelil druhou brankou svého celku. Poté se ale turečtí hráči nechali vyloučit a Radotínští brzy trestali. Na Peškovu přihrávku si naběhl Skála a překonal rozhozeného brankáře istanbulských Sultánů.
 
Také další rychlá akce, která začala u Malinovského a na jejíž konci byl domácí Hodaň, skončila brankou a Custodes pomalu a jistě směřovali za nejvýraznější výhrou letošního Memoriálu Aleše Hřebeského. Následně se prosadili též turečtí hráči, kteří potrestali vyloučení domácího Petra Poupěho, se štěstím se trefil MacDonald, pro něhož se jednalo o druhou branku v tomto zápase. Turci skórovali také v poslední minutě tohoto zápasu. Střelu z uctivé vzdálenosti dokázal ještě domácí brankář vyrazit, na dorážku Wheatona ale nestačil. 
 
Poslední slovo ale patřilo domácím Custodes. Ti se usadili na útočné polovině a po pěkné kombinaci vstřelili svoji čtrnáctou branku. Šťastným střelcem se stal Loskot, kterého našel, i v tomto zápase výborný, Skála.
 
Domácí Custodes za potlesku publika dokráčeli k drtivé výhře, která je posouvá do čtvrtfinále. 
 
 

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024