(27) Y2: Chocolax – Riggers 1:8

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (27) Y2: Chocolax – Riggers 1:8

27.4.2017

Souboj o čtvrtfinále mezi švýcarským Chocolax s irskými Riggers byl po herní stránce v úvodní části vyrovnaný, nicméně branky stříleli hlavně Irové. Z prvního poločasu si přinesli vedení 4:0, což stačilo na to, aby druhou patnáctiminutovku proměnili ve svou exhibici. Irové dokázali snížit až v samotném závěru.


Výsledky/statistiky

Jednoznačné skóre napovídá o průběhu utkání, přitom to v prvním poločase tak hrozivě pro Chocolax nevypadalo. "Čokolády" totiž od začátku převzaly iniciavu, zatímco jejich soupeři čekali na chyby. A na ty došlo. Po minutě utekl Dan Patterson, kterého v přečíslení dva na jednoho vyslal O´Brian do samostatného úniku. Patterson vyřešil nájezd excelentně - povedeným blafákem.

Na 2:0 zvyšoval z dálky Mike Burke střelou nad beton, a když z rychlých kontrů přidali Dublinští další dva zásahy, bylo takřka rozhodnuto. V druhé půli už irský celek dominoval po všech stránkách. Zničené Švýcary zamkl před jejich bránou a moc jim nedovolil.

Na pětibrankový rozdíl ve prospěch Dublinu navýšil opět Burke a šestou kolonku pro střelce vyplnilo jméno Seana Gibsona, který se tak dnes odpoledne prosadil poprvé. Nutno dodat, že soupeřova obrana mu nechala dostatek času, aby před střelou ze střední vzdálenosti dlouze zamířil a míček přesně umístil do dolní části branky. 

Na 7:0 dal střelou mezi nohama skóre Burke, který tak zkompletoval hattrick a na 8:0 upravil zakončením přes hlavu Sean Gibson. V záěrečných sekundách se dočkalo i Chocolax. O čestný úspěch se do otevřené obrany postaral Von Jackowski.   

6- dobře mířená střela
7- mezi nohama

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024