(41) QF4: SK Lacrosse Jižní Město – Glasgow Clydsiders 3:9

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (41) QF4: SK Lacrosse Jižní Město – Glasgow Clydsiders 3:9

28.4.2017

Jestliže předchozí čtvrtfinále nabídlo vyrovnanou podívanou, následný zápas byl jasnou záležitostí skotského Glasgow. Skotové si smlsli na dalším pražském týmu z Jižního Města, kterému udělili velký debakl v poměru 9:3.


Výsledek/statistiky
 
Také ve dalším čtvrtfinále český zástupce prohrával.Již ve 2. minutě hráč Glasgow Foster proměnil svoji příležitost. Jihoměstským hráčům se podařilo vyrovnat o sedm minut déle, kdy se trefil v přesilové hře díky svému důrazu v pádu Kadeřábek. 
 
Radost z vyrovnávací branky Pražanům ale dlouho nevydržela. Střelou mezi Bartuškovy nohy se prosadil Olters. Opticky lepším týmem možná byli hráči z českého hlavního města, branky ale stříleli Skotové. Nejprve bleskový únik proměnil Witmer, poté se natlačil před branku Gravino a Glasgow vedli o tři branky.
 
Poslední zásah první půle měl na svědomí jihoměstský Plecháček, který skóroval střelou z uctivé vzdálenosti, při které asi neměl gólman Skotů čisté svědomí. 
 
Také ve druhé půli tahali hráči z Jižního Města za kratší konec. Z dalšího úniku přidal pátou branku Daoust a šance Pražanů na účast v semifinále rapidně klesaly. Závěrečných deset minut skotští hráči naprosto opanovali. Po pěkných akcích přidali další čtyři branky a naprosto jasně zvítězili 9:3. Poslední devátý gól Glasgow vstřelil český hráč ve službách Glasgow Jan Polák. V závěru už jen zmírnil krutou porážku Řezníček. Do semifinále tak překvapivě postupují skotští Clydesiders. 
 

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024