(42) W1: Green Gaels – Istanbul Sultans 14:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (42) W1: Green Gaels – Istanbul Sultans 14:3

28.4.2017

Dalším výrazným výsledkem skončil zápas mezi favorizovaným Green Gaels a istanbulskými Sultány. Ti obdrželi druhý po sobě jdoucí obrovský debakl a druhá polovina turnaje je rozhodně nezastihla v nejlepší formě.


Výsledek/statistiky
 
Favorit nevstoupil do zápasu šťastnou nohou. Ve 3. minutě se prosadil Wellington, díky němuž se Turci ujali vedení. Od této chvíle ale bylo na hřišti pouze jednou mužstvo, a to Green Gaels. Do konce první půle nastříleli hráči Green Gaels svému soupeři pět branek a už po první patnáctiminutovce bylo jasné, kdo že v tomto utkání zvítězí. Nejprve skóroval po vyšachování turecké obrany Derks. Chvíli poté využil závaru Sloan. V 7. minutě přidal třetí branku do rozhozené obrany opět Derks.
 
Gólové hody pokračovaly, po přesné přihrávce Kaminského skóroval Upshaw. Poločasový účet uzavřel střelou pod břevno Bergsma. Také ve druhé půli kralovali hráči Green Gaels, kteří bavili diváky pěknými akcemi a hromadou vstřelených branek. Po Murphyho gólu v přesilovce skóroval zacloněnou střelou také Derks, který si připsal hattrick. Následně rychlý samostatný únik využil Bergsma. Dva slepené Derksovy góly rozsvítily na světelném ukazateli dvouciferné číslo deset. 
 
Jedenáctou branku přidal po další chybě a samostatném úniku Loyst. Druhou přesilovou hru využil opět Derks, který docílil druhého hattricku. Až poté se prosadili hráči Sultánů, konkrétně MacFarlane. Na branku tohoto hráče odpověděl opět nezastavitelný Derks. Také MacFarlane ale vstřelil svoji druhou branku. Poslední slovo patřilo Kanaďanům, kteří zásluhou Bergsmy stanovili konečný stav na 14:3.
 

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024