(52) O 15. místo/15th Place Game: Helan Gar Lacrosse – Adler Lacrosse 9:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (52) O 15. místo/15th Place Game: Helan Gar Lacrosse – Adler Lacrosse 9:5

29.4.2017

Zápas o 15. místo patřil švédskému Helan Garu, který v úvodu sice prohrával, následně ale sedmi přesnými zásahy otočil skóre a po zkušeně odehraném závěru slavil výhru 9:5.


Výsledek/statistiky

Na první branku zápasu se čekalo do 3. minuty, kdy se prosadil hráč Adler Lacrosse Meier-Glotzbach. Brzy poté ale švédský Helan Gar využil přesilovou hru a po zacloněné střele Hommelhoffa vyrovnal. Následně tentýž hráč využil přesnou přihrávku zpoza branky a Švédové se ujali vedení. Tento gól švédský Helan Gar nabudil.

 V 8. minutě se uvolnil Blomgren a střelou z levé strany zvýšil na 3:1. Švédští hráči dominovali. Snyder chvíli poté zvyšoval již na 4:1 a před hráči Adler Lacrosse stál velmi těžký úkol. Exhibice Helan Garu pokračovala, Švédové vyšponovali skóre až na hrozivých 7:1.

V závěrečné desetiminutovce McKegney a Lipton snížili na čtyřbrankový rozdíl. Zvrat v zápasu se však nekonal. Ve 22. minutě totiž Lind proměnil svoji sólovou akci. Helan Gar následně polevili a také hráči Adler Lacrosse si vypracovali své šance. Plunkett dokázal využít přesilovou hru. V úplném závěru padlo po jedné brance na každé straně. Výraznější zvrat v utkání o 15. místo se však již nekonal.

Velkou měrou se na výhře v souboji o 15. místo podílel Hommelhoff, autor čtyř branek.

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024