(53) O 13. místo/13th Place Game: Nova Scotia Privateers – TJ Malešice 8:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (53) O 13. místo/13th Place Game: Nova Scotia Privateers – TJ Malešice 8:2

29.4.2017

V souboji o třinácté místo hráči Malešic nestačili na Privateers, kterým podlehli vysokým rozdílem 2:8. O zápase prakticky rozhodl úvod utkání, ve kterém Privateers vstřelili tři rychlé branky. Nabytý náskok si Kanaďané s přehledem udržovali, v závěru přidali do sítě jednoho ze tří českých zástupců další branky a s přehledem si dokráčeli pro třinácté místo.


Výsledek/statistiky

Český zástupce z Malešic se nepotkal v závěru letošního Memoriálu Aleše Hřebeského se zrovna ideální formou. Toto tvrzení platí také o utkání o třinácté místo. Již v 6. minutě v něm totiž Malešičtí po dvou brankách Tichmarsche a jedné Abrahamsona ujal tříbrankového vedení.

Poté si však před branku Privateers naběhl Hříbal a alespoň snížil. Brzy však Titchmarsch přidal třetí branku a když tentýž hráč vstřelil osm vteřin před koncem první půle svůj již čtvrtý gól, bylo jasné, že malešické hráče čeká ve druhé půli velmi nesnadný úkol.

Necelé dvě minuty před zahájením závěrečné části hry se střelou nad rameno prosadil Trhlík. Poté měli Malešičtí výhodu přesilové hry, se kterou ale nenaložili vůbec dobře. Naopak Privateers se ve 21. minutě nemýlili a McIlhone vrátil svému týmu čtyřbrankový náskok.

Další branku přidal Penny, který se uvolnil mezi třemi protihráči a milimetrově se trefil pod břevno malešické branky. Na jeho branku navázal svým pátým gólem Tichmarsch. Nova Scotia Privateers tak v poklidu dokráčela k výrazné výhře, díky níž obsadila 13. místo.

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024