(54) O 11. místo/11th Place Game: Istanbul Sultans – Vienna Monarchs 3:8

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (54) O 11. místo/11th Place Game: Istanbul Sultans – Vienna Monarchs 3:8

29.4.2017

Jasný průběh mělo také další utkání o konečné umístění. Vídeňští Monarchs měli zápas od úvodních minut pod kontrolou a jejich soupeř, istanbulští Sultáni, se nadechli snad jen v druhé části druhé půle. Nepříznivý výsledek 0:6 se jim sice podařilo o tři branky stáhnout, na zvrat v utkání už ale sílu neměli a zápas o jedenácté místo prohráli.


Výsledek/statistiky

Utkání o konečné jedenácté místo rozehráli lépe vídeňští hráči. Hauer ve 2. minutě využil Balaschovu přihrávku a v přesilové hře poslal svůj tým do vedení. Turkům se v posledních dvou zápasech nedařilo, po špatných výkonech prohráli markantním rozdílem. V zápase o umístění ale odevzdaně nepůsobili. O vyrovnání je ale připravilo postavení útočícího hráče v brankovišti.

Chvíli poté skóroval český hráč ve službách Monarchs Skokan a rakouský tým vedl již o dvě branky. Třetí branku a svoji druhou v zápase přidal ve 14. minutě po střele z levé strany Hauer. Tříbrankovým rozdílem skončil také první poločas.

I ten druhý začali lépe hráči z Rakouska. Seidlerova střela v přesilové hře propadla tureckému brankáři mezi rukou do sítě. Pátý gól Monarchs padl také v početní výhodě. Po náběhu před branku ho vstřelil Hauer, čímž si tento hráč připsal do svých statistik hattrick. Postupem času se začala projevovat převaha vídeňských hráčů, kteří navíc trestali časté prohřešky istanbulských Sultánů. Tak jako v případě Skokana, jenž se uvolnil na pravé straně a přesnou střelou docílil šesté branky.

Hráči Vídně poté zkušenou hrou drželi istanbulské Sultány na distanc od své branky a ti si nevytvářeli příliš mnoho nebezpečných šancí. Z jedné ojedinělé však přesto dokázali skórovat. Po rychlém útoku přesně mířil Dogrul. Jakoby tato vstřelená branka ale Sultány probudila. Nejprve Wellington a poté po rychlém průniku Leyden snížili na tříbrankový rozdíl. Monarchs si ale výhru vzít nenechali, což potvrdil Balasch, který minutu a sedm vteřin před koncem zápasu vstřelil sedmou branku. Na svého spoluhráče navázal v samém závěru také Lerch, který upravil na konečných 3:8.

 

 

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024