(56) O 7. místo/7th Place Game: Goldstar Tel Aviv – SK Lacrosse Jižní Město 10:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (56) O 7. místo/7th Place Game: Goldstar Tel Aviv – SK Lacrosse Jižní Město 10:4

29.4.2017

Ani druhý český tým v souboji o umístění neuspěl. Hráči Jižního Města schytali debakl od izraelského Goldstaru Tel Aviv, kterému podlehli 4:10. V letošním Memoriálu Aleše Hřebeského se tak museli spokojit s konečným 8. místem.


Výsledek/statistiky
 
Také druhý český zástupce nevstoupil do utkání o umístění šťastnou nohou. Ihned v první minutě totiž inkasoval od hráče izraelského Tel Avivu Hopper. Následně se tvrdým pokusem zpravé strany Shiers. Exhibice izraelského Tel Avivu pokračovala. Ztrátu míčku jihoměstských hráčů potrestal třetím gólem Pall, na nějž o chvíli později navázal Zelinka.
 
Až poté se dostali ke slovu Pražané a Došlý snížil. Poslední slovo v první půli měl Shires, který zvýšil na 5:1. Jestliže úvod první půle patřil hráčům z Izraele, úvod druhé části opanovali Jihoměstští. Dvěma góly Havelky se totiž vrátili do zápasu.
 
Poslední desetiminutovku už ale měli pevně v rukou hráči Tel Avivu. Důležitou šestou branku vstřelil po samostatném úniku Lazar. O necelou minutu později se trefil ze středu hřiště Hopper. Následně po náběhu k pravé tyči skóroval také Mickelson, na nějž navázal v přesilové hře Shires.
 
Desátou branku Tel Avivu přidal Bergman. Poslední slovo tohoto zápasu patřilo Jižnímu Městu, konkrétně kapitánu Pavlu Došlému. Ten ale pouze zmírnil debakl svého týmu, který nakonec obsadil 8. místo. 
 

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024