(1) Silver A: TJ Malešice – Non-Olympic Athletes from Everywhere 12:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (1) Silver A: TJ Malešice – Non-Olympic Athletes from Everywhere 12:2

25.4.2018

Pražské Malešice otevřely turnaj kanonádou. Mezinárodnímu výběru Non-Olympic Athletes from Everywhere dokázaly nastřílet hned dvanáct branek, a to přestože ještě po prvních sedmi minutách svítilo na světelné tabuli bezbrankové skóre.


Výsledek/statistiky

Úvodní minuty vůbec nenaznačovaly, že by první utkání mělo být jednoznačnou záležitostí. Přeci jen byla vidět ranní nerozehranost. Ve třetí minutě poprvé zahrozil velmi aktivní Jan Adamiec a naznačil, že by právě on měl být rozdílovým hráčem. Tentokrát se ale ještě neprosadil. Ani mezinárodní výběr nezůstával pozadu a občas hrozil z brejků.

Diváci se dočkali první branky až v osmé minutě, kdy po Adamiecově asistenci skóroval Jindřich Plecitý. Netrvalo to dlouho a bylo to 2:0. Ondřej Podroužek si naběhl do ideální pozice ke střelbě a klid k zakončení využil k navýšení vedení. Jednalo se o zlomový moment, od něhož se vyrovnaný duel změnil v jednostrannou záležitost.  

Do přestávky se stihl ještě jednou zapsat do listiny střelců Podroužek. Martin Tolar mu nabídl míček do prostoru, z něhož se nemýlil. Marka Hernena prostřelil podstřelem. Malešičtí navíc dostali možnost zahrávat dlouhou přesilovku po vyloučení Stalarowa a s početní výhodou naložili nejlépe, jak mohli. Do přestávky ji proměnil Ladislav Kopfstein a sekundu před poločasovou sirénou navýšil ještě z téže přesilové hry na 5:0 po individuální akci Adamiec.

Jak poločas skončil, tak i začal. Mezinárodní tým asi ještě zůstal duchem na střídačce, protože neuteklo ani pět vteřin po výměně stran; a stav se měnil znovu. To využil nepozornost soupeře Ladislav Kopfstein, jehož našel Adam Podroužek. Tým sídlící na druhém břehu Vltavy byl v laufu. Adamiec z velké dálky nachytal Hernena. Běžela teprve 18. minuta a tvrdou střelou podél pravého betonu zvyšoval na 7:0.

Malešice si sice následně vybraly trošku herní „time out“, kdy neskórovaly. S kanonádou po krátké pauze ale pokračovaly, až se skóre zastavilo na konečných 12:2. O čestné úspěchy se postarali Tommy McKee, který snižoval na 8:1 a v úplném závěru korigoval na 2:12 Niles Miller.

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024