(12) Gold B: Megamen – Tel Aviv LC 3:11

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (12) Gold B: Megamen – Tel Aviv LC 3:11

25.4.2018

Tohle se opravdu nečekalo. Megameni z Bostonu měli být týmem, který by se měl umístnit mezi nejlepšími týmy. Na úvod ale Američany čekal ambiciózní Tel Aviv, který přesto, že v utkání brzy prohrával, dokázal utkání překlopit, nasázet renomovanějšímu týmu jedenáct branek a uštědřit mu velký debakl.


Výsledek/statistiky

Favorizovaný tým Megamenů z Bostonu začal utkání dle svých představ. Ještě neuplynula ani minuta, kdy si na přesnou přihrávku Cerina naběhl Castle a poslal svůj tým do vedení. Od této chvíle měli ale hru pod kontrolou hráči z Tel Avivu, kteří za záda amerického brankáře Mannina sázeli jednu branku za druhou.

Nejprve se v přesilové hře z pravé strany prosadil Bergman. Tentýž hráč poté ve 4. minutě poslal izraelský tým do vedení. O dalších pět minut později dovršil Kyle Bergman hattrick. Až v tuto chvíli se dostali ke slovu Megameni, avšak brankář Tel Avivu Brown doslova čaroval. Naopak stačila chvilka nepozornosti, do otevřené obrany unikl Culp a izraelský tým vedl o tři branky.

Z podobné akce se o minutu později dokázal prosadit také Silberlicht a favorit tohoto utkání byl rázem ve velkých nesnázích. V samém závěru první periody vstřelil ještě šestou branku Hunter, jehož projektil skončil přesně u pravé tyče Manninovy branky.

S velkou chutí nastoupili hráči Tel Avivu také do druhé půle tohoto střetnutí. Kyle Bergman přebral Culpovu přihrávku a vstřelil již svůj čtvrtý gól v zápase. Poté se až před Browna dostal hráč Megamenů Blocho, který si věděl rady a vstřelil druhou branku svého týmu v tomto zápase. Pozorná obranná hra Tel Avivu ale nepouštěla Megameny do blízkosti Browna. Naopak Hunter překvapil všechny přítomné, když zpoza bránícího hráče zamířil na bližší tyč a Mannino jen smutně rozhodil ruce.

Megameny tento zápas rozhodně nezastihl v optimální formě. Jak jinak si totiž vysvětlit Harperovu nepříliš razantní střelu, která kolem dvou bránících hráčů prošla brankáři Manninovi až do sítě. Na amerických hráčích byla vidět velká frustrace, kterou korunoval Candy zbytečným krosčekem, jímž nabídl Tel Avivu další přesilovou hru. Hráčům z Bostonu se přesto podařilo i v oslabení po střele z uctivé vzdálenosti skórovat Cerinem.

S rozjetým Tel Avivem ale tento gól vůbec nezamával. Prakticky vzápětí unikl Harper, který vstřelil desátou branku svého týmu. Následně na něho navázal i Moran, který stanovil konečné skóre na 11:3 z pohledu izraelského Tel Avivu.  

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024