(13) Silver B: Adler Lacrosse – LCC Wolves 2:7

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (13) Silver B: Adler Lacrosse – LCC Wolves 2:7

25.4.2018

Napravit pokažený závěr střetnutí proti Bats Bratislava. Přesně s tím vstupovali do utkání domácí hráči LCC Wolves. Od prvních minut byli v zápase proti Adler Lacrosse lepším týmem a brzy nebylo pochyb o tom, kdo toto utkání opanuje. Konečný stav 7:2 z pohledu českého týmu byl pro ten německý ještě milosrdný.


Výsledek/statistiky

Zkušenější Orli byli v úvodu utkání aktivnějším týmem. Obrana domácích mladíků ale pracovala velmi spolehlivě. Naopak po parádním úniku Hájka šli Radotínští do vedení. Na tuto branku navázal o malou chvilku později Němec, který našel mezírku u levé tyčky Roachovy branky. Na tomto gólu se podílel velkou měrou střelec první branky Hájek, jenž si připsal ke svému zásahu též asistenci.

Hra se přelévala ze strany na stranu, což muselo početné obecenstvo bavit. Neuspěl ale ani domácí Srch ani na druhé straně dvojice hráčů Adler Lacrosse. Pavel Srch byl úspěšný až při svém dalším úniku, kdy převzal pas od brankáře Bláhy a zakončil nad pravé rameno německého brankáře Roache. Radotínští LCC Wolves v tomto zápase doslova zářili, další branku vstřelil z předbrankového prostoru přesnou a navíc také velmi razantní střelou opět Srch. Radotínští sehráli závěr první periody velmi zkušeně, svého soka vůbec nepouštěli na dostřel Bláhovi a do druhé části si tak odnesli bytelný čtyřbrankový náskok.

Podobný herní obrázek nabídla také druhá půle. Hosté se snažili snížit, nicméně proti pozorné obraně včele se skvělým Bláhou se prosadit nedokázali. Na druhé straně fikaně zakončoval Srch, avšak Roach byl u své pravé tyčky včas. Srch byl hodně vidět i v následné přesilové hře, kdy jeho zakončení pokryl německý brankář, další střela radotínského hráče mířila o píď mimo.

Německým Orlům čas zatraceně utíkal, Bláha v brance LCC Wolves byl ale nepřekonatelný. Naopak do otevřené obrany utekl Sedlák a přidal pátý gól domácích hráčů. Vedení ještě zvýraznil na milimetr přesnou střelou Němec, který svým pokusem vymetl pravý horní růžek. Až dvě a půl minuty před koncem Jalvanti připravil Bláhu o čisté konto. Na tuto branku ještě dokázal odpovědět Vošmik. Poslední slovo ale patřilo hráči Adleru Fridelovi, který stanovil konečné skóre na 2:7.

LCC Wolves tak po smolné porážce od Bratislavy si vcelku snadno poradili s německým týmem Adler Lacrosse.

 

 

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024