(22) Silver B: Adler Lacrosse – Bats Bratislava DNV 1:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (22) Silver B: Adler Lacrosse – Bats Bratislava DNV 1:2

26.4.2018

Utkání Bats Bratislava s německým Adlerem bylo zajímavě především pro příznivce defenzivně pojatého lakrosu. Kdo si sliboval ofenzivní podívanou, musel být zklamán. V konfrontaci obou mužstev padly pouhé tři branky a ta nejdůležitější, která rozhodla o jeho osudu, až v samém závěru. Koho taktická partie potěšila, to byli určitě příznivci slovenského týmu. I díky výhře 2:1 zůstali Bats po dnešku stoprocentní, zatímco Adler bez bodu.


Výsledky/statistiky.

Adler začal aktivně. Gólmana Bratislavy Kuhna, který zasáhl pouze do prvního poločasu, zasypali jeho hráči množstvím střel. Všechny měly ale jedno společného. Nebyly příliš nebezpečné a povětšinou byly z větší dálky, než aby znamenaly nějaké větší riziko. Nakonec si našla cestu do sítě pouze jedna. Měl jí na svědomí ve čtvrté minutě Juho Aaltonen. Dlouho to byla i vedoucí branka a Adler mohl pomýšlet na první vítězství v turnaji.

S plynoucím časem se ovšem pomalu začala zvedat i hra Bats, čehož dokázalo znamenitě využít. Z první vážnější situace, která vznikla po brejku, vyrovnal necelé tři minuty před pauzou Patzko. Ve druhé části si oba celky prohodily roli. Adler už zdaleka nebyl tak aktivní.

I když to vypadalo, že se oba soupeři rozejdou smírně, nakonec rozhodla poslední minuta. Jmenovitě Čulman, který zakončil jednoduchou souhru Bratislavy dobře mířenou střelou, na níž už jinak skvělý Juha Pajunen nedokázal zareagovat. V závěru to na hřišti ještě pěkně vřelo, když dva hráči Adleru Kempton a McKegney dostali tříminutové tresty za krosček.

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024