(26) Play-in 6: Megamen Boston – London Knights 9:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (26) Play-in 6: Megamen Boston – London Knights 9:2

26.4.2018

Megameni si po dvou porážkách ve skupině konečně spravili chuť. Tým z Bostonu si poradil s anglickými London Knights v poměru 9:2. Zprvu vyrovnané utkání Američané definitivně strhli na svou stranu až šestigólovým přídělem v druhé části.


Výsledek/statistiky

Od úvodních vteřin bylo utkání oboustranně aktivní a útočné, skóre 0:0 na světelné tabuli se ale dlouho neměli kvůli nepřesné finální fázi a především zásluhou dobře chytajících gólmanů. O první zápis do kolonky střelců se tak postaral až ve čtvrté minutě Buchaman, jenž poslal do vedení anglický celek.

Také Boston s vytvářel poměrně velké množství šancí, často se dostával před anglického gólmana, ale zrážela ho koncovka. Střeleckou mizéerii prolomil až na konci osmé minuty Murphy po přihrávce Stainera. Pět minut před přestávkou dokonal obrat Castle. Velkou zásluhu na tom měl především Turner, který obešel dva obránce a zpoza branky krásně našel právě Castlea. A když ve dvanácté minutě  vyslal z košíku porádní křižnou pumelici z levé strany Cerino, zajistil Megamenům dvougólové vedení.

Půl minuty před koncem byli Rytíři blizoučko snížení. Coyle na útočné čáře mohutně napřáhl, tvrdě vypálil, ale jeho pokus skončil na tyři americké branky. Do poločasu se tak šlo za stavu 3:1.

Stejně jako v té první, také ve druhé půli zprvu čarovali gólmani na obou stranách. Až na konci devatenácté  minuty posunul Američany zase o něco blíže vítězství Blocho, který bleskově využil přesilovou hru.

Deset minut před koncem vykřesla Rytířům naději Dziadyk, který se z pravé strany prodral až před branku a zblízka propálil gólmana Mannina. Megameni ale žádné drama nepřipustili, v následujících minutách přišpndlili soupeře před jeho branku a utkání čtyřmi góly definitivně rozhodli ve svůj prospěch.

Minutu před konce mohl alespoň kosmeticky zmírnit porážku 6, který se postavil k nařízenému samostatnému nájezdu. Jenže svižným nápřahem orazítkoval pouze tyč. Poslední slovo v zápisu o utkání tak měli Američané, když Candy uzavřel na konečných 9:2.

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024