(28) Play-in 8: Glasgow Clydesiders – LCC Wolves 4:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (28) Play-in 8: Glasgow Clydesiders – LCC Wolves 4:2

26.4.2018

Radotínští LCC Wolves předvedli při své premiéře na Memoriálu Aleše Hřebeského další velice statečný výkon. S favorizovanými glasgowskými Clydesiders drželi krok až do závěrečných minut a statečně se bili o výborný výsledek. Dvě minuty před koncem ale Skotové vstřelili rozhodující branku, brzy svůj náskok ještě zvýšili a domácí mladíky nakonec porazili 4:2.


Výsledek/statistiky

Skotští Clydesiders vstoupili do utkání impozantně. Hned po čtyřiapadesáti vteřinách schoval Foster svoji střelu za bránící hráče a Bláha byl na tento pokus krátký. V úvodu byli aktivnější favorizovaní hráči z Glasgow. Nicméně domácí, hnáni výborným publikem, se rozhodně nechtěli nechat zahanbit. Hájkovo velké sólo však brankou neskončilo. Na druhé straně Clydesiders dostali míček za Bláhova záda podruhé, rozhodčí ale branku skotskému týmu neuznali.

Vyrovnáno nebylo ani po dalším úprku Halody. O minutu později se už ale v Radotíně slavilo. Po samostatné akci se k levé tyči prosadil Knotek. Po první půli však přece jenom mohli být spokojenější hráči z Glasgow. Zkušený Toporowski mířil přesně na vzdálenější tyč, kam Bláha nedosáhl.

Velmi zajímavý lakros pokračoval i ve druhé půli. Po pěti minutách hry našel Knotek Sedláka a v Radotíně propukla velká radost podruhé. Následně šance střídaly na obou stranách šance, diváci se rozhodně nenudili, leč jak Bláha, tak i skotský brankář Mallough předváděli velmi kvalitní výkony, čímž drželi nerozhodný stav tohoto utkání až do závěrečných minut. Výtečný Bláha si poradil i s obrovským tlakem před svoji brankou dvě a půl minuty před koncem.

Poté se ale za Tilšerovými zády zjevil Foster, který dostal míček přesně k levé tyčce a Radotínští museli opět dotahovat.Naopak Skotům narostla křídla, což brzy dokumentoval Daoust nadmíru přesnou střelou, na kterou Bláha nedosáhl.Skotové tak dokráčeli k výhře 4:2, díky níž ještě budou bojovat o konečné 9. místo. 

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024