(36) Green QF4: LCC Wolves – Old Dogs Plzeň 3:2 SN

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (36) Green QF4: LCC Wolves – Old Dogs Plzeň 3:2 SN

27.4.2018

V ryze českém souboji vyzvali domácí radotínští mladíci plzeňské Old Dogs. První půle se nesla ve znamení dobývání plzeňské branky, leč Radotín byl s koncovkou na štíru. Góly začaly padat až po kratičké přestávce. Na trefu domácího Němce odpověděli hosté dvěma zásahy, Hájkovi se ale podařilo vyrovnat. V samém závěru sice Plzeňští skórovali, avšak bylo to až po siréně. Následné samostatné nájezdy zvládli lépe Radotínští, když jedinou branku vstřelil Srch.


Výsledek/statistiky

Radotínští Wolves pokračovali od úvodu utkání v sympatickém výkonu z předchozích klání. Hned na samotném začátku zakončoval Sedlák, plzeňskému brankáři Hásovi propadl míček pod rukou, ale dokutálel se vedle levé tyčky. Neúspěšný byl také nejproduktivnější hráč radotínských mladíků Knotek, který uháněl sám na Háse, ale neproměnil. Festival zahozených šancí pokračoval také po úniku Maška.

Až poté se ke slovu dostali také hosté, taktéž Bláha byl ale nepřekonatelný. Radotínský brankář se musel činit i po úniku Hanzlíka, jenž nevyužil zaváhání Sedláka na útočné polovině a svoje sólo proměnit nedokázal. O poznání aktivnější byli ale přece jenom radotínští hráči. Lukáš se ukázkově natlačil až před Háse, ale ten stále držel čisté konto. Domácí následně nevyužili přesilovou hru, a tak první poločas skončil bez branek.

Ve druhé půli čekali diváci v Radotíně na branku jen něco málo přes minutu. Němec se dokázal odpoutat od svých strážců a přesným pokusem nad rameno nedal Hásovi sebemenší šanci. I když byli domácí stále lepším týmem, stačila jedna malá nepozornost, po které se následně pískalo trestné střílení. Škoula s ním naložil jako zkušený rutinér, když vymetl levou horní šibenici a srovnal stav velice zajímavého zápasu.

Vrátit vedení domácího týmu mohl Knotek, kterému to ale v tomto zápase nelepilo a ani tentokrát na Háse vyzrát nedokázal. A tak udeřilo na druhé straně. Střecha totiž dostal míček na milimetr přesně pod břevno radotínské branky, kam se Bláhovo rameno dostalo pozdě. Na domácí tak čekala téměř osmiminutová honba za vyrovnáním. Zkušenější plzeňští hráči, povzbuzeni otočením stavu, pozornou hrou rozbíjeli útočnou snahu radotínského týmu.

Naopak zvýšit mohl Vlček,který  tentokrát míček nad Bláhovo rameno neposlal. Hosté přesto dostali míček z následné akce za Bláhova záda, kvůli postavení hráče v brankovišti ale nemohl být gól uznán. Hra se otočila na druhou stranu, kde slavil úspěch důraz Hájka, jehož našel přesným pasem brankář Bláha a radotínská aréna bouřila. Klinická smrt pro domácí nastala minutu a půl před koncem, kdy tvrdě zakončoval Škoula, avšak Bláha dokázal vytěsnit rukou míček těsně vedle pravé tyčky.

Dvacet vteřin před koncem si plzeňští hráči vybrali oddechový čas, na konečném výsledku už ale ani tento taktický krok nic nezměnil, i když sice hosté dostali míček do branky, avšak stalo se tak těsně po závěrečné siréně. O vítězi utkání tak musely rozhodnout až samostatné nájezdy.

První exekutor – domácí Hájek, nebyl úspěšný, když jeho střelu Hás vykryl. Neuspěl ani hosté se střelou nad rameno. Srch zvolil rychlý rozeběh a bleskovou střelu do pravého horního růžku. Plzeňští znovu neuspěli, avšak neproměnil ani Knotek. Zkušený Škoula nechal vyniknout Bláhu, který opanoval samostatné nájezdy. Tato výhra přisoudila domácímu týmu švýcarský Chocolax, kdežto Plzeňští se o lepší umístění utkají s polskými Eagles. Oba zápasy se odehrají v Černošicích.

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024