(4) Silver D: Riggers – London Knights 6:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (4) Silver D: Riggers – London Knights 6:1

25.4.2018

Duel dvou vyrovnaných týmů se změnil v exhibici jednoho muže. Těžko totiž říct, jak by to dopadlo, kdyby nehrál Mike Burke, který se postaral o všechny branky Riggers. Čtyři sám vstřelil, na dvě přihrál.


Výsledky/statistiky.

Ostrovské derby bylo zprvu skoupé na branky. Hodně se činili i oba brankáři. Oba góly, které padly v prvním poločasu, měly mnohé společné. Jako první se prosadil po necelých třech minutách kanonýr Mike Burke. Ten si počkal na útočné čáře na ideální příležitost ke střele a přesně vymetl z dálky pravý růžek, přičemž gólman Fetch balonek zpozoroval pravděpodobně až v síti.

Z Burkeova zásahu se možná inspiroval i jeho oponent. Sokalovskyho zásah byl totiž jako přes kopírák. I on nikam se střelbou nespěchal, zamířil a následně zpoza beka vystřelil do horní šibenice soupeřovy brány. První část toho jinak moc po sportovní stránce nenabídla. Za zmínku stojí například tvrdý střet, po němž zůstal ležet na zemi jeden z irských boxlakrosařů. Z tvrdého direktu se ale brzy oklepal. 

Druhá půle nabídla jinou exhibici. Mike Burke naplno ukázal své kvality, když v rozmezí několika minut dvakrát obdobně skóroval a připsal si i jednu asistenci. Po pauze nejdříve na 2:1 vstřelil branku Gibson, jemuž geniálně asistoval z útočné lajny právě Burke. O třetí a čtvrtý zásah se rozdílový hráč se 61 na zádech přičinil již sám.

Z tvrdého K.O. se Londýn neoklepal. Farell zvýšil ve dvacáté minutě již na 5:1. A zase u toho byl Burke, který ho ke skórování vybídl nápaditou křižnou přihrávkou z hranice útočného pásma. V samém závěru, a tak trochu symbolicky, uzavřel skóre Burke. 

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024