(41) Green LSF2: Polish Eagles – Old Dogs Plzeň 0:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (41) Green LSF2: Polish Eagles – Old Dogs Plzeň 0:6

27.4.2018

Zdá se, že hráčům Plzně přesun z Radotína do Černošic prospěl. Zatímco na domácím hřišti Memoriálu Aleše Hřebeského nedokázali vyhrát ani jeden ze tří zápasů, ihned po přesunu do černošické arény se rozstříleli. Old Dogs si snadno poradili s Polish Eagles v poměru 6:0 a odpoledne si zahrají o celkové 21. místo.


Výsledek/statistiky

V pořadí druhý zápas před černošickými tribunami příliš gólové podívané divákům nenabídl. Poprvé se ochozy dočkaly změny skóre až na začátku sedmé minuty. To po pěkné individuální akci přesně zakončil Střecha a poslal Plzeň do vedení. Vyložených brankových příležitostí ani na jedné straně příliš mnoho nebylo, a když už míček letěl do brány, dokázali si s ním poradit pozorní gólmani. Old Dogs tak šli do přestávky s těsným jednogólovým vedením.

To druhá perioda už byla pro oko nestranného diváka přeci jen atraktivnější. Po gólově skromné první části nabídla hned pět branek. A všechny do polské sítě. O výhře Plzně bylo de facto rozhodnuto už dvě minuty po změně stran, když se rychle za sebou trefili Huleš a Kresl. Huleš poté přidal i svůj druhý gól v utkání, Stejně jako Střecha. V poslední minutě pak pečetil poklidné vítězství Plzně nad Eagles Macko.       

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024