(43) Green SF1: Helan Går Lacrosse (33) – London Knights 0:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (43) Green SF1: Helan Går Lacrosse (33) – London Knights 0:5

27.4.2018

Švédský Helan Gar Lacrosse se na letošním Memoriálu Aleše Hřebeského nepotkal s příliš dobrou formou. V dalším zápase proti londýnským Knights dokonce Švédové nevstřelili ani jednu branku, prohráli 0:5 a zítra podstoupí zápas až o konečné 19. místo.


Výsledek/statistiky

Londýnští hráči byli od úvodního hvizdu lepším týmem, o čemž svědčí i téměř dvojnásobný počet střeleckých pokusů. První střelecký zásah zaznamenal již ve 4. minutě Buchanan, který nachytal brankáře Fineyeho. Do konce první periody skórovali londýnští hráči ještě třikrát, čímž prakticky rozhodli tento černošický zápas.

Pět a půl minuty před koncem první půle se uvolnil Arthur, po jehož přesné střele se Londýňané radovali podruhé. Chvíli poté napodobil svého spoluhráče též Marsh. Sedmadvacet vteřin před vypršením první patnáctiminutovky upravil na konečný poločasový stav po přesné přihrávce Coopera Cluney.

Švédští hráči se ve druhé půli ještě snažili s nepříznivým vývojem tohoto utkání ještě něco udělat, avšak naráželi na pozorného Fetche v brance londýnských Králů. Necelé tři minuty před koncem střetnutí ještě přidal svoji druhou branku v zápase Arthur, který stanovil konečné skóre na 5:0.

Švédský Helan Gar si tak zítra dopoledne zahraje o konečné 19. místo. Vítěz tohoto duelu – londýnští Knights podstoupí zápas o 17. příčku.  

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024