(47) o 23. místo/23rd Place Game: Non-Olympics Athletes from Everywhere – Polish Eagles 8:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (47) o 23. místo/23rd Place Game: Non-Olympics Athletes from Everywhere – Polish Eagles 8:1

27.4.2018

Na polské Orli, čekalo podobně jako vloni, utkání o konečné poslední místo. Eagles ani v tomto zápase nedokázali pokořit svého soupeře, kterým byl tentokrát nováček letošního memoriálu Non-Olympic Athletes from Everywhere. Od začátku tohoto souboje byli Poláci výsledkově pozadu, a tak i v tomto ročníku skončili na úplném chvostu tabulky.


Výsledek/statistiky

Utkání o konečnou 23. příčku začali lépe lakrosisté Non-Olympic Athletes from Everywhere, kteří se ihned ve 2. minutě Śevcovicem ujali vedení. I nadále si tito hráči udržovali znatelnou převahu a chvíli po polovině úvodní části hry nejprve Ševcovic a poté McKee zvýšili až na rozdíl tří branek. Polští Orli marně hledali recept na tým složený z hráčů několika zemí a před poslední částí hry tak na ně čekal velmi těžký úkol.

Aby se polští hráči ještě dostali do zápasu, museli by co nejrychleji skórovat. To se jim ale příliš nepovedlo. Ve 20. minutě se totiž do střelecké listiny zapsal Stalarow, který přiblížil nováčka tohoto Memoriálu vstříc předposlední příčce. O tři minuty déle našel Merjasch Millera, který prakticky rozhodl zápas. Brankář Herner ale čisté konto neudržel. Šest a půl minuty před koncem byl krátký na Janiszewskiho zakončení, ani tato branka ale nemohla příliš změnit na tom, kdo nakonec v letošním ročníku Memoriálu skončí na posledním místě.

V tomto utkání s chutí hrající mnohonárodnostní tým skóroval ještě necelé čtyři minuty před koncem, kdy Niederrainer našel McKeeho a zřejmě nejagilnější hráč zvýraznil polský debakl. Ve 29. minutě, v rozmezí osmi vteřin ještě dvakrát mířili přesně jeho spoluhráči Stalarow a Midboe. Polští Eagles se tak ani v tomto ročníku neodlepili z poslední pozice.

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024