(51) Blue SF1: TJ Malešice – Megamen Boston 1:9

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (51) Blue SF1: TJ Malešice – Megamen Boston 1:9

27.4.2018

Megameni naprosto ovládli souboj s Malešicemi a vyhráli 9:1. V sobotu odpoledne se tak tým z Bostonu utká o celkové deváté místo s lepším z dvojice Bundeswehr Lacrosse – Glasgow Clydesiders. Na Malešice zbyl souboj o jedenáctou příčku.


Výsledek/statistiky

O osudu utkání rozhodl už první poločas. Hned po půlminutě hry se na chvíli ocitl nehlídaný před brankou Sayia, přebral přihrávku od Blocha a krásnou ranou zamířil do horního růžku. Vedení Megamenů v páté minutě navýšil Turner, jenž využil další přesné přihrávky Blocha.

Boston měl hru pod kontrolou a většinou držel míček ve své moci.  Když se snažily útočit také Malešice, jejich pokusy končily na výstroji gólmana Mannina. A tak udeřilo opět před brankou českého týmu. Tentokrát se Blocho změnil z nahravače na střelce a v osmé minutě zvýšil už na rozdíl tří gólů. Ještě do přestávky se navíc trefili Murphy a Cerino, kteří zajistili Megamenům poločasový náskok 5:0.

Dobře se pro Pražany nevyvíjela ani druhá perioda. Kopfstejn šel na trestnou lavici za krosček a Boston početní výhody dokázal využít. Téměř na celou minutu uzavřel soupeře před jeho brankou a po dlouhé kombinace Sayia vybídl krásnou přihrávkou Jecka, který už jen zasunul do odkryté branky.

Ten samý hráč ve dvacáté minutě navíc zvýšil na 7:0 po přihráce Nauertha a po něm se trefili i Garner a podruhé v utkání Blocho. Utkání bylo rozhodnuto. Nic na tom nezměnila ani trefa Podroužka, jenž si připsal čestný gól Malešic a alespoň kosmeticky upravil skóre na 1:9.      

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024